• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 20 °C

Seksi Güzel Türkiye Yolculuğu İçin Kolları Sıvadı!

Seksi Güzel Türkiye Yolculuğu İçin Kolları Sıvadı!
Güzelliğiyle dikkat çeken seksi yıldız Emma Watson Uçan Süpürge Uuslar arası Kadın Filmleri Festivali için soluğu Türkiye'de alacak.Seksi güzelin Türkiye'ye geliş haberleri şimdiden büyük bir merak konusu oldu.Güzeller güzeli gümbür gümbür geliyor.

SİİRTAJANS.COM- Dünyaca ünlü seksi yıldız Emma Watson Türkiye’ye gelmek için kolları sıvadı. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali 18. yılında, BM Küresel İyi Niyet Elçisi Emma Watson için geri sayım başladı.Seksi yıldız gümbür gümbür geliyor.

Uçan Süpürge, 18 yıldır kesintisiz devam ettiği Uluslarası Kadın Filmleri Festivali’nde bu yıl Harry Potter serilerinden yakından tanınan Emma Watson’ı Ankara’da ağırlamak için hazırlıklara başladı.

8-18 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara'da yapılması planlanan festival için Birleşmiş Milletler'in yanı sıra Dış İşleri Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığının da girişimleri devam ediyor.24 yaşındaki genç oyuncu bu yıl Birleşmiş Milletlerin Küresel İyi Niyet Elçisi seçilen ve cinsiyet eşitliği alanında görev yapan Emma Watson,  HeForShe kampanyasını desteklemek amacıyla "Feminizm hakkında konuştukça daha çok farkına vardım ki, kadın hakları için çalışmak erkeklerden nefret etmekle eş değerde tutuluyor.

Kesin olarak bildiğim bir şey varsa o da bunun sona ermesi gerektiğidir. Bilin diye söylüyorum, feminizm erkek ve kadının eşit hak ve fırsatlara sahip olmaları inancıdır" demişti.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6905 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim