• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 13 °C

Seksi sanatçı Hamileliğini patik resmi ile müjdeledi

Seksi sanatçı Hamileliğini patik resmi ile müjdeledi
Seksi sanatçı Hamileliğini patik resmi ile müjdeledi Güzeller güzeli güzel oyuncu ve şarkıcı Petek Dinçöz ile ilgili ortaya çıkan hamilelik dedikoduları gündeme bomba gibi düştü.Doğum yaparsa eğer hayati tehlkesinin olduğu güzel oyuncu Petek Dinçöz bu ris

Siirt Ajans Seksi sanatçı Hamileliğini patik resmi ile müjdeledi Güzeller güzeli güzel oyuncu ve şarkıcı Petek Dinçöz ile ilgili ortaya çıkan hamilelik dedikoduları gündeme bomba gibi düştü.Doğum yaparsa eğer hayati tehlkesinin olduğu güzel oyuncu Petek Dinçöz bu riski bile göze almış vaziyette.

 

Seksi sanatçı Hamileliğini patik resmi ile müjdeledi SHOW TV ekranlarında yayına gelen Roman Havası adlı dizide oynayan güzel oyuncu Petek Dinçöz’ün hamilelik iddiaları gündeme bomba gibi düştü.Dinçöz, sosyal paylaşım sitesi İnstagram hesabında Hamilelik imasıyla şok etti bıraktı.

Hamileliğini patik resmi ile müjdeledi

 

Geçtiğimiz aylarda Serkan Kodaloğlu'yla evlenen Petek Dinçöz, instagrama koyduğu bebek patiği fotoğrafı ile müjde verdi. Dinçöz fotoğrafın altına "Patik yapmaya başladım. 2015 çok güzel geliyor" diyerek hamile olduğunu ima etti. Bu arada hamile kalması durumunda ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalabilecek olan şarkıcı, bu riske rağmen anne olmak istediğini söylemişti.

 

Petek Dinçöz

 

Petek Dinçöz (d. Didem Ezgü 29 Mayıs 1980, İzmir), Türk pop şarkıcı, eski manken, dizi oyuncusu, sinema oyuncusu ve televizyon sunucusu.

 

Sanat kariyerine mankenlik'le başlayan Dinçöz, sonrasında müzik piyasasına adım atmıştır. Müzik kariyerine ise assolist olarak başlamıştır. 2001 yılında ilk single çalışması ''Bende Kaldı'' single'ı ile adım attı. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde En İyi Çıkış Yapan Sanatçı kategorisinde ödül almıştır. İlk stüdyo albümü ''Aşkın Tam Sırası'' ile başarısını ödülle sürdüren Dinçöz, 2002 yılında Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde En İyi Fantezi Müzik Kadın Sanatçısı ödülünün sahibi olur, 2. stüdyo albümü 2003 yılında ''Sen Değmezsin'' adlı albümünü yayımlar. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde En İyi Fantezi Müzik Kadın Sanatçısı ödüllünü alır. 2005 yılında 4. stüdyo albümü ''Doktor Tavsiyesi''ni çıkarmıştır. Bu albümde ''Hasta Ettin'', ''Sandım Ki'', ''Doğum Günü'', ''Ben Bir Şarkıyım Söz Müzik Sensin'', ''Cızz'' gibi şarkılarına klip çekti. 2007'de çıkan 6.stüdyo albümü ''Yolun Açık Olsun'' ile Türkiye'de ilk kokulu albümüde çıkarmış olur. Mayıs 2009'da 9. stüdyo albümü ''Ne Yapayım Şimdi Ben''i yayımladı. Bu albümde Sezen Aksu'dan dersler aldı ve sesinin daha'da geliştiği söylendi tarzını'da pop olarak değiştirdi. 2009'un yıl sonunda ''Bana Uyar'' ve 2010'da ''İşte Böyle Morarırsın'' single'larını satışa sundu. Ocak 2011'de 10. stüdyo albümü ''Yalanı Boşver''i yayımladı. Albümdeki Ferhat Göçer ile düeti ''Seni Sensiz Seveceğim'' sanal ortamda büyük dinlenme oranı yakalar. Ardından ''Yalanı Boşver'', ''Sihirbaz'', son olarak ''Yasak Bahçe'' şarkılarına klip çeker. 2012'de sanal ortamda satışa sunduğu 7. single'ı ''Çekil'' yayımlar. Şarkıcı, 2013 yılında ''Milat'' adını verdiği yepyeni pop sound'lu albümünü yayımlar. Bu albümde çıkış şarkısı olarak Gülşen imzalı ''Aşk'' şarkısına klip çekilir. Ardından ''Heves'', ''Artık Üzülmek İstemiyorum'' adlı şarkıya klip çeker. 2014 Temmuz ayında iş adamı Serkan Kodaloğlu ile evlenmiştir. Sonradan 9. single'ı "Tadilat" çıktı. [1]Türker İnanoğlu yönetmenliğinde olan "Roman Havası" dizisinin başrol oyuncusu olarak diziye katılacaktır.

 

Müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmaların reklam yüzüdür ve bu firmaların reklam filminde rol almıştır. Aynı zamanda dizi oyuncusu, sinema oyuncusu ve televizyon sunuculuğu yapmıştır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4247 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim