• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 16 °C

Seksi Ürünleri Seksi Pozlarla Tanıttı!

Seksi Ürünleri Seksi Pozlarla Tanıttı!
22 yaşındaki Danimarkalı seksi top model Nina Agdal bir Fransız dergisine verdiği seksi pozlarla gündeme bomba gibi düştü.Bir iç çamaşırı firmasının seksi ürünlerini nefes kesen pozlarla tanıttı adeta nefes kesti.

SİİRTAJANS.COM- Dünyaca ünlü Danimarkalı seksi yıldız Nina Agdal verdiği birbirinden seksi pozlarla adeta nefes kesti.22 yaşındaki seksi yıldız Fransız dergisine verdiği seks ürünleri tanıtımı reklamıyla gündeme bomba gibi düştü.İç Çamaşırlı seksi yıldız verdiği iç gıcıklatıcı pozlarla yürekleri hoplattı.

2015 yılının arefesinde bir Fransız dergisine verdiği çok iddialı pozlarla adeta mest etti.22 yaşındaki Danimarkalı seksi model Nina Agdal bir iç çamaşırı firmasının tanıtımı için objektifler karşısına geçti ve adeta nefes kesti. İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; 22 yaşındaki Agdal, firmanın seksi ürünlerini iddialı pozlarıyla tanıttı. Love Haus (Aşk Evi) adlı firma için poz veren Agdal son dönemde kendisi de tam bir aşk sarhoşluğu içinde. Agdal bir süredir, yeni sevgilisi Reid Heidenry ile dolu dizgin bir aşk yaşıyor. Çift geçtiğimiz hafta Miami sokaklarında kelimenin tam anlamıyla "aşk sarhoşu" olmuş bir halde objektiflere takılmıştı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4209 defa okunmuştur
Yorumlar
almira
12 Aralık 2014 Cuma 17:25
17:25
Çok seksisiniz bebekler
88.236.52.123
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim