• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 13 °C

Seksi Yıldız DOĞURDU!

Seksi Yıldız DOĞURDU!
Dünyaca ünlü seksi yıldızoyuncu Scarlett Johansson geçtiğimiz Eylül ayında doğumyapmış ve nurtopu gibi bir çocukdünyaya getirmişti.Seksi yıldız annelikheyecanının çok farklı birduygu olduğunu ve buyüzdende anneliğin kariyeri üzerindeherhangi bir et

SİİRTAJANS.COM- Dünyaca ünlü seksi yıldız oyuncu Scarlett Johansson geçtiğimiz Eylül ayında doğum yapmış ve nurtopu gibi bir çocuk dünyaya getirmişti.Seksi yıldız annelik heyecanının çok farklı bir duygu olduğunu ve bu yüzdende anneliğin kariyeri üzerinde herhangi bir etkisi olmayacağını çok ilginç cümlelerle dile getirmişti.

 

Seksi yıldız oyuncu Scarlett Johansson geçtiğimiz günlerde 30. Yaş gününü kutlamıştı.Güzel yıldız Gala dergisinin Alman versiyonunan çok samimi ve çok sıcak açıklamalarda bulundu.Seksi yıldızın özel yaşamıyla ilgili itirafları gündeme bomba gibi düştü. kızı Rose dünyaya geldiğinden beri kendini hiç olmadığı kadar mutlu hissettiğini söyledi.

 

 

Anneliğin kariyerini etkilemeyeceğini belirten Johansson, “Hem ailemle ilgilenmek hem de başarının peşinde koşmak stresli olsa da ben bu stresi seviyorum” dedi ve ekledi: “Kızımı büyütürken yılda 1 film ve bunun yanı sıra mutlaka tiyatro yapmak istiyorum. Bunlar beni besliyor. Egoistçe hepsini bir arada istiyorum. Aksi takdirde mutsuz olurum.”

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4465 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim