• BIST 9883.9
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

Serdar Ortaç takipçisiyle mahkemelik oldu!

Serdar Ortaç takipçisiyle mahkemelik oldu!
BAşarılı popçu Serdar Ortaç'a MS hastalığından sonra şimdi de mahpus şoku yaşıyor.2 yıl hapis şokuyla gündeme gelen ünlü popçu takipçisiyle fena kapıştı.

Yaptığı başarılı albümlerle milyonların gönlüne taht kuran ünlü popçu Serdar Ortaç bir takipçisiyle girdiği polemik sonucu mahkemelik oldu.

Serdar Ortaç'a MAHPUS Şoku!Ünlü popçu Serdar Ortaç’a sosyal medya üzerinden ‘şarkıcılık yapmıyor sanki kadın ticareti yapıyor’ diyen takipçisini Serdar Ortaç affetmedi mahkemeye verdi. Serdar Ortaç, kendisini Twitter üzerinden eleştiren bir vatandaşı affetmedi. Ünlü popçu, "Şarkıcılık yapmıyor, sanki kadın ticareti yapıyor" diyen kişiyi, hakaret suçlamasıyla savcılığa şikayet etti. Ortaç'ı haklı bulan savcılık, vatandaş hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

 

Serdar Ortaç

 

Serdar Ortaç (d. 16 Şubat 1970, İstanbul),Türk pop şarkıcısı, müzisyen, besteci ve program yapımcısı.


16 Şubat 1970'te İstanbul'da Vakıf Gureba Hastanesi'nde doğan Serdar Ortaç, ilk öğrenimini Kocamustafapaşa'da ve orta öğreniminiSuadiye Lisesi'nde tamamladı. Lise öğrenimini ise Haydarpaşa Endüstri Meslk Lisesi Torna ve Tesviye bölümünde tamamladı. Yüksek öğrenimine Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümünde başladı fakat tahsilini tamamlamadan üniversiteden ayrıldı. 1998'de askerlikten kurtulmak için hile yaptığı iddiasıyla 66 gün cezaevinde kaldı. 6 Haziran 2014'te İrlandalı sevgilisi Chloe Loughnan ile evlendi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3575 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim