• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

Şeref Meselesinde Nefes Kesen Şok Sahneler

Şeref Meselesinde Nefes Kesen Şok Sahneler
Şeref Meselesi yeni bölümü bu akşam izleyiciyle buluşuyor.Yiğit'in aşkına direnemeyen Kübra, yaşadıklarından pişman değildir. Yaşadığı mutlulukla, Yiğit'le arasında geçenleri Sibel'le paylaşır.Şeref Meselesi bu akşam bomba gibi bir bölümle ekrana geliyor.

Şeref Meselesi yeni bölümü bu akşam izleyiciyle buluşuyor.Yiğit'in aşkına direnemeyen Kübra, yaşadıklarından pişman değildir. Yaşadığı mutlulukla, Yiğit'le arasında geçenleri Sibel'le paylaşır.Şeref Meselesi bu akşam bomba gibi bir bölümle ekrana geliyor. Yiğit intikamını nasıl alıyor ? Nurullah'ı bekleyen şok haber ne?Şeref Meslesi dizisi bu akşam 5. bölümü ile Kanal D ekranlarında yine fırtınalar estirece benziyor. Kübra, Yiğit'i sevdiğini ve ondan hamile kaldığını babasına söylüyor.Şeref Meselesi yeni bölümü bu akşam izleyiciyle buluşuyor.


 

Şeref Meselesi 5. bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan bölümde Sadullah'a karşı yaptığı planla Nihal'ın hışmına uğrayan Yiğit'in yardımına Gül yetişiyor. Gül'ün beklenmedik hareketi Sadullah'ın itibarını zedeliyor. Yaşadıklarından sonra Sadullah, Yiğit'in yakasına yapışıyor ancak, ikiliyi ayırmaya çalışan Kübra'nın itirafı mahallede şok etkisi yaratıyor. Şeref Meselesi 5. bölümü bu akşam 20.00'de başlıyor.

Bu haber toplam 2087 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim