• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 13 °C

Şeref Meselesinde Nefes Kesen Şok Sahneler .. Yiğite Ne Olacak ..!!

Şeref Meselesinde Nefes Kesen Şok Sahneler .. Yiğite Ne Olacak ..!!
Şeref Meselesinde Nefes Kesen Şok Sahneler .. Yiğite Ne Olacak ..!! Kanal D'nin yeni dizisi Şeref Meselesinde işler karışık. Yiğit ölüm kalım mücadelesi veriyor. Dizi hayranları heyecanla yeni bölümü bekliyor. Sevilen dizinin bu akşam yayınlanacak bölümü

Şeref Meselesinde Nefes Kesen Şok Sahneler .. Yiğite Ne Olacak ..!!Kanal D'nin yeni dizisi Şeref Meselesinde işler karışık. Yiğit ölüm kalım mücadelesi veriyor. Dizi hayranları heyecanla yeni bölümü bekliyor.  Sevilen dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde neler olacağı merak konusu.  Reytinglerde üst seviyelerde yer alan Şeref Meselesi yeni bölümde Sadullah Yiğit'i vuruyor.Kanal D'nin sevilen dizisi Şeref Meselesi 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Şeref Meselesi 9. bölümünde neler olacak.

TİĞİTE NE OLACAK

Yiğit yaşam ile ölüm arasında mücadele verirken, Kübra erken doğuma alınıyor. Sadullah ise köşe bucak kaçmaya başlıyor. Şeref Meselesi 8. Bölüm 11 Ocak Pazar akşamı saat 20:00'de Kanal D'de!

YİĞİT ÖLÜMLE BURUN BURUNA!..
Kübra yaşadığı üzüntü ve stres yüzünden erken doğuma alınır. Kübra’nın doğum yaptığı saatlerde Yiğit de ameliyattadır.

Yiğit’i oğlu gibi görmeye başlayan Nihat, onun vurulmasıyla pek belli etmese de sarsılır. Ve vakit kaybetmeden Sadullah’ın peşine düşer. Nihat’ın Sadullah’a ulaşması uzun sürmez.

Bu haber toplam 3262 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim