• BIST 9094.18
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Siirt 17 °C

Serenay Sarıkayadan Şok Arda Turan Gelişmesi Sosyal Medyayı Salladı

Serenay Sarıkayadan Şok  Arda Turan Gelişmesi Sosyal Medyayı Salladı
Bir zamanlar GAlatasaray takımının yıldız oyuncuları arasında yer alan Arda Turan daha sonra Atletico Madrid takımına TRansfer olan süper yıldız oyuncu Arda turan ile ilgili flaş gelişme. Serenay Sarıkayadan Bomba Ardan Turan Gelişmesi

MEDcezir dizisinin çok başarılı süper oyuncusu olan SErenay Sarıkaya ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldı. SErenay Sarıkayanın başı aşkı ile büyük bir dertteğ olduğu iddia ediliyor.  Marka yüzü seçilen süper ismi olan SErenay Sarıkaya düzenlenen törende ARda Turan ile ilgili sorulara yöneltilince utandığı iddia edildi çok önemli gelişmeler yaşanıldı.

 Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve GFK işbirliği ile gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre, tüketicinin AVM’lerde en beğendiği ve tercih ettiği perakende markaları dün akşam düzenlenen özel bir törenle sahiplerini buldu.

GÜLÜMSEYEREK GEÇİŞTİRDİ

Perakende sektörünün 10 farklı kategoride ödüllendirildiği gecede bu yıl ilk kez verilen “En Beğenilen Marka Yüzü” ödülünün sahibi ise bir kot firmasının marka yüzü Serenay Sarıkaya oldu.

Adı, özellikle magazin camiasında son dönemde milli yıldız Arda Turan’ın kendisi ile tanışmaya çalışması iddiaları ile konuşulan Serenay Sarıkaya, 'Arda Turan sizinle tanışmak istiyormuş, böyle bir istek geldi mi?' sorusu karşısında gülümseyerek 'Çok teşekkür ederim' cevabını verdi.( Habertürk )

Bu haber toplam 4161 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim