• BIST 9548.09
  • Altın 2493.181
  • Dolar 32.5063
  • Euro 34.5227
  • Siirt 11 °C

Show TV Bu Tarz Benim'de Bülent Ersoy depremi

Show TV Bu Tarz Benim'de Bülent Ersoy depremi
Show TV Bu Tarz Benim'de Bülent Ersoy depremi!Bu Tarz Benim'in Show TV'de ekrana gelen eleme gecesinde Bülent Ersoy ortalığı toza dumana kattı.Diva spikeri bile fırçaladı.

Show TV'deki Bu Tarz Benim yarışması bu hafta da kim elendi sorusundan çok Bülent Ersoy'un  fırçası geceye damgasını vurdu.. Bu hafta İrem Özcan 'ın elendiği Show TV'deki Bu Tarz Benim 'de ünlü sanatçı yine bir yarışmacıya oldukça öfkelendi. Öyle ki hızını alamayıp sunucu Ebru Akel 'i de haşladı. "Bu özür kabul edilirse ben burda oturmam" dedikten 1 dakika sonra bambaşka bir tavır sergilemesi ise 'Bülent Ersoy reyting patlaması mı yaptı' sorusuna akıllarda bıraktı.

Bu Tarz Benim kızlarından Aygün Aydın kıyafetini eleştiren Cemil İpekçi'ye 'neyini beğenmediniz" diye sorunca öfke patlamasına şahit oldu.

SANA HESAP MI VERECEĞİM DİYE BAĞIRDI
Mikrofonu kapan Bülent Ersoy "Çenesi çok kuvvetli. Bu kadar 70 milyonun önüne çıkıyorlar ve o kadar insanların içinde babası yaşındaki insana böyle soru sorarak fütursuz bir ifadeyle 'neyi beğenmediniz'... Sana hesap mı vereceğim neyi beğenip beğenmediğimi. Hadi sor bakalım şimdi bana..." diye bağırdı.

KIZ STÜDYODAN GİDİNCE EBRU AKEL 'İ FIRÇALADI
bu-tarz-benim-show-tv-eleme-gecesi.20150201012132.jpgGenç kız bunun üzerine koşarak stüdyodan çıkıp gitti. Sunucu Ebru Akel ortamı yatıştırmaya kalkınca bu kez de Bülent Ersoy onu fırçaladı ve "Siz hoş mu karşılıyorsunuz koskaca insana yaptığını. Bu özür olarak değerlendirilirse ben asla burda oturmam. Ne demek hanımefendi. Seyrederken izlerken buz kestim. Ve benim kanalım. Niye benim kanalımda böyle bir şey olsun" diyerek rest çekti.

PATLADIĞI HIZLA SÖNDÜ
Daha sonra stüdyodan ayrılan Aygün Aydın yayına dönünce Bülent Ersoy , Cemil İpekçi 'nin eleni öptürdü. Bu kez de genç kızı 'çok genç daha' diyerek sarılıp öptü. Bülent Ersoy 'un öfkesinin böyle hızlı bir şekilde yatışması da 'acaba reyting şovu mu' çekti sorusunu akıllarda bıraktı.

 

Bu haber toplam 2744 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim