• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 12 °C

Sibel Can Dediğim Dedik Öttüğüm Düdük Misali...

Sibel Can Dediğim Dedik Öttüğüm Düdük Misali...
Ünlü şarkıcı Sibel Can yine çok ilginç bir gelişmeyle gündeme bomba gibi düştü.Güzel şarkıcı aldığı jeeple olay oldu ve aldığına da bin pişman oldu.Sibel Can’ın aldığı araba haciz çıkınca inadı tuttu.Can kızı dediğim dedik öttüğüm düdük misalı kararından

SİİRTAJANS.COM-  Yaptığı başarılı albümlerle milyonların gönlüne taht kuran ünlü sanatçı Sibel Can geçtiğimiz günlerde satın aldığı Jeep ile başı büyük bir belaya girdi.Güzel şarkıcı galericiler ile büyük bir polemiğin eşine geldi.Can kızına teklif edilen yeni araba da işe yaramadı.Sibel Can dediğim dedik öttüğüm düdük diyor.

Sibel Can adlığı Jeeple ile gündeme bomba gibi düştü.Can Kızının satın aldığı Jeep hacizlik çıktı ve olanlar oldu.Sibel Can’a teklif edilen yeni arabada işe yaramadı ve Can kızı haciz yoluna gitti. Ünlü şarkıcı Sibel Can, kendisine kaçak cip satan Çiftkurtlar Otomotiv'den alacağını tahsil edemeyince haciz yolunu seçti Sanatçıya teklif edilen yeni araç ise rafa kaldırıldı.sibel Can o aracıda istemeyince olanlar oldu.

Polis, Sibel Can'ın Çiftkurtlar Otomotiv'den satın aldığı Mercedes marka cipine 2012 yılında 'kaçak' diyerek el koymuştu. Sanatçı da mağdur olduğunu söyleyip dava açmıştı. Tüketici Mahkemesi, görülen davanın ardından şirketin Can'a 317 bin lira parayı, faiziyle ödemesine hükmetmişti.Uzun süredir alacağını tahsil edemeyen Can, sonunda avukatına talimat verip icra takibi için düğmeye bastı. Can, Çiftkurtlar'ın yeni bir araç verme teklifini ise reddetti. Can'ın avukatı Bülent Ernaz, "Haciz başlatıyoruz" dedi.

 

Sibel Can'ın yurt dışından ithal edilen G500 model Mercedes marka cipini satan şirketin, fiyatı düşük göstererek daha az vergi ödediği ve devleti zarara uğrattığı tespit edilmişti. Bunun üzerine şarkıcının daha önce Amerika'da kullanıldığı ortaya çıkan 2009 model cipine el konulmuştu.

 Türkiye’nin başarılı ses sanatçıları arasında yer alan Sibel Can geçtiğimiz günlerde aldığı ciple başına oldukça iş açtı.Güzel şarkıcı aldığı cip sorunlu çıkınca haciz şoku yaşadı.Sibel Can yaşadığı haciz şokuyla gündeme bomba gibi düştü.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3741 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim