• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 11 °C

Sibel Can İçin Geri Sayım Başladı ve Nefesler Tutuldu!

Sibel Can İçin Geri Sayım Başladı ve Nefesler Tutuldu!
Uzun bir zaman diliminden bu yana sahne almayan güzel şarkıcı Sibel Can hayranlarıyla yeniden buluşma için kolları sıvadı.Güzel şarkıcı için geri sayım başladı ve nefesler tutuldu.

SİİRTAJANS.COM- Sahnelerin sevilen ismi Sibel Can çok uzun bir aradan sonra sahnelere geri dönüş kararı aldı.Güzel şarkıcı sosyetenin en uğrak mekanlarından birisi haline gelen Günay Restoranda sahne alacak.ünlü şarkıcı için geri sayımbaşladı.

 

Ünlü şarkıcı Sibel Can uzun zamandan sonra hayranlarıyla buluşacak.Güzel şarkıcı hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor.Sibel Can o günü iple çekiyor. Uzun bir süredir ortalarda gözükmeyen Sibel Can sonunda sahneye çıkma akrarı aldı ve bu aldığı karar ile hayranlarını sevindirdi. Tabiri caizse şeytanın bacağını kırmış olan Sibel Can bakalım sahneye nasıl bir dönüş yapacak ?Sahne kıyafetlerini şimdiden gözden geçirmeye başlayan ünlü sanatçı oldukça görkemli bir konser için çalışamalarabaşlamış durumda ve bu karar hayranlarını heyecanlandırmış durumda.Özellikle Türk Sanat Müziği alanında performansı belli olan ünlü sanatçı son yıllarda türkçe pop şarkılarla da ne kadar önemli bir sanatçı olduğunu göstermişti.

Günay restoranda uzun zamandır sahne almayan Sibel Can burada sahne alma kararı aldı. Burada muhteşem birgeri dönüş yapmayı planlayan Sibel Can'a bu sahnede Sinan Erkoç da eşlik edecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2844 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim