• BIST 9524.59
  • Altın 2492.323
  • Dolar 32.5526
  • Euro 34.6859
  • Siirt 13 °C

Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu Çifti Evlendi İddiası FOS Çıktı!

Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu Çifti Evlendi İddiası FOS Çıktı!
Arda Turan'la ayrıldıktan sonra İbrahim Çelikkol ile bir süre birlikte olan güzel oyuncu Sinem Kobal, yeni aşkı Kenan İmirzalıoğlu ile İngiltere'de tatil yapıyor. Londra'da aşk kaçamağı yapan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın gizlice evlendikleri iddi

Arda Turan'la ayrıldıktan sonra İbrahim Çelikkol ile bir süre birlikte olan güzel oyuncu Sinem Kobal, yeni aşkı Kenan İmirzalıoğlu ile İngiltere'de tatil yapıyor. Londra'da aşk kaçamağı yapan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın gizlice evlendikleri iddia edildi. Peki bu iddialar ne kadar doğru. Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal evlendi mi?Karadayı dizisinin Mahir'i Kenan İmirzalıoğlu ile yakında Romantik Komedi 3 filmine başlayacak Sinem Kobal'ın evlilik kararı aldıkları iddia edildi. Kenan İmirzalioğlu ile Sinem Kobal arasında sürpriz gelişme yaşandı. Kenan İmirzalıoğlu, Burçin Terzioğlu ve sevgilisi İlker Kaleli, Londra'da tatil yapıyor. Üçlünün beraber yaptığı tatil, fanlarının paylaştığı fotoğraflarla ortaya çıktı.

 

Sinem Kobal ile haftasonu Londra'da tatil kaçamağı yapan Kenan İmirzalıoğlu'nun temmuz ayında yurtdışında evleneceği iddiası aylar önce magazin gündeminde yer almıştı.

 

Bu söylenti Cihangir'de kulaktan kulağa dolaşıyordu. Geçen hafta Londra havalimanında el ele görüldüğü öne sürülen ikiliden Kenan İmirzalıoğlu'nun dönüşte memleketi Ankara'da soluğu alması dikkat çekti. Fanları İmirzalıoğlu'nun Ankara'da Merkez Lokantası'nın önünde çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Bu haber toplam 3097 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim