• BIST 9079.97
  • Altın 2306
  • Dolar 32.3263
  • Euro 35.1055
  • Siirt 15 °C

Sinem Kobal'dan Şok Atışmalar!

Sinem Kobal'dan Şok Atışmalar!
STAR TV ekranlarında yayınagelen Gönül İşleri adldizide boy gösterenünlü oyuncu Sinem Kobal geçtiğimizgünlerde yakışıklı aktör İbrahim Çelikkol ile şok birayrılığa imza atmıştı.Ünlü çift şok ayrılık sonrası instagram üzerinden atıştılar.

Mutlu birlikteliklerini nikah masasında noktalamayı beklediğimiz ünlü çift Sinem Kobal-İbrahim Çelikkol geçtiğimiz günlerde şok bir ayrılığa imza atmışlardı.Ünlü çift ayrıldı ama yankıları halen devam ediyor.Ünlü çift bu seferde sosyal paylaşım sitesi İnstagramda birbirlerine şiirli fotoğraflı ve özlü sözlerle göndermelerde bulundu.

Kısa süren birliktelik sonrası ilişkilerine son noktayı koyan Sinem Kobal-İbrahim Çelikkol çifti instagram üzerinden birbirlerine şiirli,fotoğraflı ve özlü sözlü göndermelerde bulundu.Ünlü çift ayrıldı ama halen yankıları devam ediyor. Makaron'un haberine göre; Sinem Kobal önceki gün deniz manzarası önünde bir fotoğrafını paylaşıp altına şair Can Yücel'e ait şu dizeleri yazdı: "Bazen rüzgarın saçımı dağıtmasına, yağmurun yüzümü ıslatmasına, birilerinin kalbimi kırmasına izin veririm. Sonra saçımı toplarım, şemsiyemi açarım, kalbimi kapatırım. Hepsi bu.." 

 

 

İbrahim Çelikkol dizisinden ayrıldıktan sonra gittiği Los Angeles'tan  Kobal'ın bu ince mesajına yanıt göndermekte gecikmedi. Birkaç saat sonra bir tepeye çıkıp, eski sevgilisinin fotoğrafına tıpatıp benzeyen bir poz veren Çelikkol, Ghandi'nin bir sözünü yazdı: "Dünyayı görmek istiyorsan değiş!"

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5150 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim