• BIST 9090.66
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • Siirt 14 °C

Sinem Kobalın Annesinden Şoke Eden Mesaj

Sinem Kobalın Annesinden Şoke Eden Mesaj
Son zamanların en çok konuşulan önemli şahsiyetlerden birisi olan Sinem Kobal ile ilgili sıcak gelişmeler. Sinem Kobalın annesi olan Nuray Kobal, kızı ile ilişkisi sürerken sosyal medyadan takibe aldığ müstakbel damadığı ibahim çelikkolu sildi ve bir de m

Son zamanların en çok konuşulan önemli şahsiyetlerden birisi olan Sinem Kobal ile ilgili sıcak gelişmeler. Sinem Kobalın annesi olan Nuray Kobal, kızı ile ilişkisi sürerken sosyal medyadan takibe aldığ müstakbel damadığı ibahim çelikkolu sildi ve bir de manidar bir mesaj yayınladığı ortaya çıktı bu çok önemli gelişme magazin alemini salladı.

Evlenecekleri beklenen Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol geçen günlerde ayrılmış ve karşılıklı sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakmıştı. Bu sırada Çelikkol, Kobal’a ait tüm mesajları silerken, Kobal ise Çelikkol ve köpeği Dağlı’yla çektirdiği fotoğrafı sayfasında tutmaya devam etmişti. Çiftin ilişkisi sürerken Kobal’ın geçmişte beraber reklam da çektiği annesi Nuray Kobal, müstakbel damadını  sosyal medyadan takibe almıştı. Ancak çiftin ilişkisi bitince bir süre sonra anne Kobal da, Çelikkol’u takipten çıkardı ve ardından “Sahip olmayı istiyorsan önce ait olmayı bileceksin” sözünü  paylaştı.

Bu haber toplam 1104 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim