• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • Siirt 20 °C

Sinem Öztürk Evrim Geçirdi Adeta...

Sinem Öztürk Evrim Geçirdi Adeta...
Kiralık Aşk dizisinin güzel oyuncusu Sinem Öztürk geçtiğimiz günlerde sevgilisinden ayrıldı.Sinem Öztürk şok ayrılıkla gündeme bomba gibi düştü. Güzel oyuncu önce sosyal medya hesabındaki resimleri sildi sonrasında ise saçlarını sarıdan siyaha boyatarak e

Kiralık Aşk dizisinin güzel oyuncusu Sinem Öztürk geçtiğimiz günlerde sevgilisinden ayrıldı.Sinem Öztürk şok ayrılıkla gündeme bomba gibi düştü. Güzel oyuncu önce sosyal medya hesabındaki resimleri sildi sonrasında ise saçlarını sarıdan siyaha boyatarak en büyük değişimi yaptı. Sinem Öztürk ve Bekir Toplar aşkı tam 8 ay sonra arkadaşça sona erdi. Bir mekan çıkış gazetecilerin evlilik ne zaman sorusan Sinem Öztürk ilişkisinin bittiğin açıkladı.Sinem ÖZtürk cephesinde yapılan şok ayrılık açıklaması gündeme bomba gibi düştü.Sinem ÖZtürk yaptığı ayrılık açıklamasıyla dedikodulara son noktayı koydu.

Kiralık Aşk dizisinin güzel oyuncusu Sinem Öztürk geçtiğimiz günlerde sevgilisinden ayrıldı.  Güzel oyuncu önce sosyal medya hesabındaki resimleri sildi sonrasında ise saçlarını sarıdan siyaha boyatarak en büyük değişimi yaptı kendisinde.

 

  Arda Sıradakiler ile hayatımıza giren sonrasında Huzur Sokağı sonrasında da Kiralık Aşk ile ekranlara gelen güzel oyuncu Sinem Öztürk sevgilisinden ayrıldı çok geçmeden Instagram hesabındaki fotoğrafları sildi. Sarışın halde aylardır Kiralık Aşk'ta oynayan Sinem Öztürk ayrıldıktan sonra ani değişim ile saçlarını siyaha boyattı.

 

Kiralık Aşk'ın Yasemin'i dizi başlarken görüntü yönetmeni Bekir Toplar ile birlikte olmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde ayrılık yaşayan Bekir Toplar ve Sinem Öztürk magazin manşetlerinde yerini aldı. Kiralık Aşk dizisi başladığı günden itibaren sarışın olan güzel oyuncu ayrılık sonrası saçlarını siyaha boyattı.

 

 Kiralık Aşk dizisinden başlayan Sinem Öztürk ve Bekir Toplar aşkı tam 8 ay sonra arkadaşça sona erdi. Bir mekan çıkış gazetecilerin evlilik ne zaman sorusan Sinem Öztürk ilişkisinin bittiğin açıkladı. Evlilik olmayacak biz ayrıldık arkadaşlar başaramadık deyi yanıt verdi. Ayrıca ikili sosyal medya hesaplarından birlekte çekilmiş fotoğraflarını sildi.

Yaklaşık 8 aydır görüntü yönetmeni Bekir Toplar ile aşk yaşayan Öztürk'ün sevgilisinden ayrıldığı iddia edildi. İlişkilerini noktalayan ikili, sosyal medya hesaplarından beraber oldukları fotoğrafları sildi. Söylentilere göre, Öztürk ve Toplar'ı yakın arkadaşları barıştırmaya çalışıyor.

 

 

 

Üçlü, mekan çıkışında kendilerini bekleyen habercilerin yanına gelerek soruları yanıtladı. Görüntü yönetmeni Bekir Toplar’la bir süredir birlikte olan Öztürk, muhabirler “Evlilik ne zaman” diye sorunca ilişkisinin bittiğini açıkladı. Ünlü oyuncu, “Evlilik olmayacak. Biz ayrıldık arkadaşlar, olmadı başaramadık” dedi.

 

Sinem Öztürk, muhabirlerle sohbet ederken Büşra Pekin arkadaşını, “Sinem dişinde maydanoz var” diye uyardı. Kahkahalara boğulan Öztürk, gülerek rol arkadaşı Onur Büyüktopçu’nun arkasına saklandı.

Bekir Toplar ve Sinem Öztürk’ün aşkı “Kiralık Aşk” setinde başlamıştı.

 

 

 

‘Kiralık Aşk’ dizisinin oyuncusu Sinem Öztürk, yeni yaşını Beyoğlu Asmalımescit’te bir mekanda kutladı.31 yaşına giren Öztürk, geçen yıl sonu evinde verdiği partide 50 bin TL’lik mücevherini çalan hırsızlar hakkında, “Biliyorsunuz parti arkadaş partisiydi ve ben de kimseyi zan altında bırakmamak için şikayetçi olmadım. Kim çaldıysa Allah’ından bulsun” dedi. Kiralık Aşk dizisinin güzel oyuncusu Sinem Öztürk yılbaşında evinde verdiği partide 50 bin tl lik mücevheri çalındı. Güzel oyuncu kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum biliyorsunuz ki partide sadece arkadaşlarım vardı. Kim çaldıysa Allah'ından bulsun diyerek dert yandı. Sinem Öztürk, geçen yıl sonu evinde verdiği partide 50 bin TL'lik mücevherini çaldırmıştı. Yeni yaşını Beyoğlu Asmalımescit'te bir mekanda kutlayan güzel oyuncu, "Kimseyi zan altında bırakmamak için şikayetçi olmadım. Kim çaldıysa Allah'ından bulsun" dedi.

 

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan bi dönemler huzur sokağı dizisinde tesettürede giren güzel oyuncu hayatının şokunu yaşadı binlerce tl lik mal malvarlığı gitti.Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakterini oynayan Sinem Öztürk, 15 yakın arkadaşını ağırladığı ev partisinde hırsızlık şokuyla sarsıldı. 50 bin TL'lik mücevher ve dövizi çalınan oyuncu, dostlarını zan altında bırakmamak için şikâyetçi olmadı.lmadı.

 

 

Üç hafta önce Nişantaşı'ndaki evinde 15 yakın arkadaşına parti veren Sinem Öztürk'ün, değeri yaklaşık 50 bin lira olan mücevherleri ve dövizi çalındı.

Karakola koştuGecenin sonunda yatak odasında bulunan takılarının olmadığını fark eden güzel oyuncu soluğu karakolda aldı.

 

ARKADAŞININ PARMAK İZİ İSTENDİ

Habertürk'ten Nuri Altuntaş'ın haberine göre; karakola gidip olayı anlatan Öztürk'e polisler şikayet dilekçesi vermesi gerektiğini ve o gece evde bulunan arkadaşlarını parmak izi için çağıracaklarını belirtti. Bir süre düşünen güzel oyuncu, arkadaşlarını zan altında bırakmak istemeyince şikayetçi olmadı.

 

SOLUĞU KARAKOLDA ALDI

 

Sinem Öztürk'e hırsızlık şoku! Üç hafta önce Nişantaşı'ndaki evinde 15 yakın arkadaşına parti veren Öztürk'ün, değeri yaklaşık 50 bin lira olan mücevherleri ve dövizi çalındı. Gecenin sonunda yatak odasında bulunan takılarının olmadığını fark eden güzel oyuncu soluğu karakolda aldı.

 

 

 

ZAN ALTINDA BIRAKMADI

 

Karakola gidip olayı anlatan Öztürk'e polisler şikâyet dilekçesi vermesi gerektiğini ve o gece evde bulunan arkadaşlarını parmak izi için çağıracaklarını belirtti. Bir süre düşünen güzel oyuncu, arkadaşlarını zan altında bırakmak istemeyince şikâyetçi olmadı.

Yaz sezonu dizilerinden biri de Star TV ekranlarının o güzel dizisi, Kiralık Aşk dizisidir. Kiralık Aşk dizisi oyuncuları arasında birbirinden farklı birçok güzel oyuncu varken, aralarında dikkat çeken ise Yasemin karakterini canlandıran, daha önceleri çeşitli dizilerde yüzünün tanıdık olduğunu gördüğümüz Sinem Öztürk adlı oyuncudur. Güzelliğinin yanı sıra eskimeyen yüzü sayesinde Kiralık Aşk dizisinde de seyirciler tarafından yabancılık çekmeden kısa zamanda dizide kendi karakterine uygun rol sergilemeyi başarmış olan oyuncu, dizide ki rolü kiralanan bir sevgili rolünü oynayacaktır. Ömer’in asistanı olacak olan Yasemin adlı karakteri canlandıran oyuncu, oyun olarak kendisine aşık etmek istediği Ömer’i aşık ettiği gibi kendisini de kaptırarak kendisi de aşık olur.

 

SİNEM ÖZTÜRK KİMDİR?

Başarılı ve güzel oyuncu, 1985 doğumludur. Doğduğu yer Mudurnu olan Öztürk, eğitimini İstanbul Cağaloğlu Lisesinde tamamlayıp ardından Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi TV Sinema bölümüne girerek, bu bölümü başarıyla bitirmiştir. Sinem Öztürk’ün Boy ve Kilosu Nedir? Sinem Öztürk, güzelliğinin yanı sıra başarılı oyuncu olmasıyla dikkat çekiyor. Birçok dizi de ve filmde rol almasıyla ünlenmeyi başarmış olan ve Türkiye’nin güzel bayan oyuncularından biridir. 63KG kilosunda olan Sinem Öztürk’ün boyu ise 1.74 boylarındadır. Ayrıca Burcu başak burcudur. İlk olarak FOX'un reyting rekortmeni TV dizilerinden biri olan Arka Sıradakiler dizisinde tanınan Sinem Öztürk, bu dizi de 2007 yılında Gamze karakterini canlandırırken ün kazanmayı başarmıştır. 4 sene boyunca bu dizi de yer alarak ardından Huzur Sokağı dizisinde rol alarak 2014 yılında bu dizide Şükran karakteriyle final yapmıştır.

 

İstanbul'daki Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sinema bölümü okumaktadır.[kaynak belirtilmeli] Bugüne kadar 26 kısa metrajlı filmde oynadı ve 8 kısa film çekti. Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı Arka Sıradakiler adlı dizide Gamze karakterini canlandırdı. 18 Nisan 2014 tarihinde final yapan ve atv'de yayınlanan Huzur Sokağı adlı dizide Şükran'ı oynadı. Ayrı zamanda TRT Türk'te yayınlanan Fikir Atölyesi isimli programı sundu. 2015'ten beri, Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandırmaktadır.

Bu haber toplam 1883 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim