• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 25 °C

Şok Ayrılığın Perde Arkası Aralanıyor!

Şok Ayrılığın Perde Arkası Aralanıyor!
Yaptığı başarılı albümlerle adından söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcı Sertap Erener ile 18 yıllık sevgilisi Demir Demirkan aldıkları ayrılık kararı ile gündeme bomba gibi düşmüştü.İkilinin neden ayrıldıkları ve o ayrılığın sır perdesi yavaş yavaş aralanı

SİİRTAJANS.COM- Yaptığı başarılı albümlerle adından söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcı Sertap Erener ile 18 yıllık sevgilisi Demir Demirkan aldıkları ayrılık kararı ile gündeme bomba gibi düşmüştü.İkilinin neden ayrıldıkları ve o ayrılığın sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor.

Ünlü şarkıcı Sertap Erener geçtiğimiz yaz "Bu ülkede evlilik dışı ilişkilere hoş gözle bakılmıyor" diyerek Amerika'da Michigan Gölü manzarasına karşı tuttukları evde yaşamaya başlayan Sertab Erener ile 18 yıllık sevgilisi Demir Demirkan'ın ayrılığının yankısı sürüyor.

Takvim'in haberine göre sırf Demir Demirkan çocuk istemediği için annelikten bile vazgeçen Erener'in, sevgilisi "Artık bu ilişkiye devam etmek istemiyorum, ayrılmak istiyorum" dediği gece krize girdiği ortaya çıktı.

 

İddiaya göre Erener, o gece Nişantaşı'ndan yürüyerek Maçka Parkı'na gitti ve orada sabahladı. Demirkan, Erener'i Sabah parkta bulup eve getirdi ve "Tamam tekrar deneyelim" dedi. Ancak kısa süre sonra Demirkan sözünü tutmadı ve yine ayrılmak istediğini söyledi.Sertab Erener'in hakkında mahkemeden konuşma yasağı aldırdığı Demir Demirkan, önceki akşam Model grubunun solisti Fatma Turgut'la Citys AVM'deki Balık Ev'de yemek yedi. Çıkışta yanlış anlamaları önlemek için iş arkadaşı olduklarının altını çizen ikiliden Demirkan, Erener'le bir konserde karşılaşıp kavga ettikleri iddiasına "Bu konularda konuşmak istemiyorum. Zaten herkes ne olduğunu biliyor" dedi.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1174 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim