• BIST 9524.59
  • Altın 2508.671
  • Dolar 32.5688
  • Euro 34.7249
  • Siirt 11 °C

Songül Karlı Giderayak Balıkçıyı da Yaktı!

Songül Karlı Giderayak Balıkçıyı da Yaktı!
Songül Karlı'nın sunucusu olduğu program kanala giden 512 bin TL'lik haciz için yayından kaldırılmıştı. 'Söylemezsem Olmaz' programında yorum yapan Oya Aydoğan, Karlı ile ilgili şok bir iddiayı gündeme getirdi.

Songül Karlı'nın sunucusu olduğu program kanala giden 512 bin TL'lik haciz için yayından kaldırılmıştı. 'Söylemezsem Olmaz' programında yorum yapan Oya Aydoğan, Karlı ile ilgili şok bir iddiayı gündeme getirdi. Ünlü şarkıcı Karlı'nın bir balık resturantı açılışında olduğunu tespit eden memurlar, haciz için balıkçıya kadar gitmiş. Oya Aydoğan, Songül Karlı yüzünden Arnavutköy'de bulunan bir balıkçıya haciz gönderildiğini iddia etti.

Songül Karlı'nın sunucusu olduğu "Songül Karlı ile Yeniden" programı, kanala giden 512 bin TL’lik haciz nedeniyle yayından kaldırılmıştı. "Söylemezsem Olmaz" programının sunucularından Oya Aydoğan, Songül Karlı hakkında şaşırtıcı bir gelişmeyi izleyicileriyle paylaştı ve Songül Karlı yüzünden Arnavutköy'deki bir balıkçının da hacize uğradığını açıkladı.

Oya Aydoğan şöyle konuştu: "Songül Karlı Arnavutköy'de bir balıkçının açılışında görüntülenmiş. Songül Karlı'nın orada olduğu öğrenildikten sonra adres tespiti yapılmış ve Arnavutköy'deki balıkçıya da haciz göndermişler."

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1664 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim