• BIST 9467.22
  • Altın 2493.938
  • Dolar 32.5949
  • Euro 34.7884
  • Siirt 26 °C

Survivor'da şok gelişme şaşkına çeviren hareket

Survivor'da şok gelişme şaşkına çeviren hareket
Survivor'da şok gelişme şaşkına çeviren eden hareketSurvivor 2016'da ödül oyunu heyecanında şok hareket herkesi şaşkına çevirdi.Dün akşam yayınlanan bölümde ünlüler ve gönüller ödül oyunu için kıyasıya yarıştılar.Yarışma esnasında yaşanan bi hareket vardı

Survivor'da şok gelişme şaşkına çeviren eden hareketSurvivor 2016'da ödül oyunu heyecanında şok hareket herkesi şaşkına çevirdi.Dün akşam yayınlanan bölümde ünlüler ve gönüller ödül oyunu için kıyasıya yarıştılar.Yarışma esnasında yaşanan bi hareket vardı ki izleyenleri adeta şok etti.

TV8'de ekranlara gelen Survivor 2016'da dün akşam ödül Oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ile gönüllüler arasındaki kıyasıya mücadelede gülen taraf ünlüler takımı oldu. Nagihan ile Gizem Memiç arasındaki oyun sonrası ise ortaya çok ilginç bir görünrü çıktı.   

Gizem Memiç'le tartışma yaşayan Gizem Kerimoğlu, takım arkadaşının Nagihan'a yenilmesine alkışla protesto etti.

Gizem Kerimoğlu, ödül oyununda mücadele etmek istemesine karşın ilk 2 tur kenarda bekletilirken, üçüncü tur ise kendisi oynamak istemedi.

Gizem Kermoğlu kimdir?

Gizem Kerimoğlu, Survivor 2016 ilk bölümünde dikkat çeken isimlerin başında geldi. Gönüllüler takımında yer alan Gizem Kerimoğlu ekrana gelen ilk bölüm tüm dikkatleri üzerine topladı. Peki Gizem Kerimoğlu kimdir? İşte detaylar..

GİZEM KERİMOĞLU KİMDİR?

Survivor2016 Gönüllüler takımında olan Gizem Kerimoğlu, 30 Ekim 1988 yılında İstanbul, Fatih’te doğmuştur. 28 yaşında olan güzel yarışmacı Gizem’in bir erkek kardeşi vardır.

Deniz Erdem’den 2015 yılında Tiyatro Oyunculuğu Eğitimi almıştır. 2015 yılı sonlarından beri de Akademi 35,5 Sanat Evi’nde Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi almaya devam etmektedir.

Gizem Kerimoğl Boyu: 174

Gizem Kerimoğlu Kilosu: 58

Gizem Kerimoğlu Yaşı: 27

 

Bu haber toplam 2995 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim