• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 27 °C

TiyatroSeverlerin DörtGözle Beklediği O Eser Gümbür Gümbür Geliyor!

TiyatroSeverlerin DörtGözle Beklediği O Eser Gümbür Gümbür Geliyor!
Usta yazar Oğuz Atay’ın unutulmaz romanları arasında yer alan Tehlikeli Oyunlar romandan sonra şimdide sahneye uyarlandı.Tek kişilik oyun tiyatroseverlerle buluşmak için kolları sıvadı.Oğuz Atay’un unutulmaz romanlarından Tehlikeli oyunlar sahneye uyarlan

Usta yazar Oğuz Atay’ın unutulmaz romanları arasında yer alan Tehlikeli Oyunlar romandan sonra şimdide sahneye uyarlandı.Tek kişilik oyun tiyatroseverlerle buluşmak için kolları sıvadı.Oğuz Atay’un unutulmaz romanlarından Tehlikeli oyunlar sahneye uyarlanmak için kolları sıvadı.


Oğuz Atay’ın sevilen romanı Tehlikeli oyunlar sahneye uyarlanmak için gün sayıyor.Tiyatro severlerin dört gözle beklediği eser sahnelenmek için düğmeye basıldı. Oyunda, Hikmet Benol, karısı Sevgi'den ayrıldıktan sonra üç katlı bir gecekonduya yerleşir. K Komşuları Naciye Hanım ve emekli albay Hüsamettin Tambay'ın gürültüleri arasında çevresiyle ve kendisiyle hesaplaşır. 

Dilin sınırları araştıran bir metinden akıllara zarar bir oyunculuk performansının sergilendiği oyunun yönetmenliğini Celal Mordeniz, Metin Düzenleme ve Reji asistanlığını Oğuz Arıcı, oyunculuğunu ise Erden Şenocak üstleniyor.

Oğuz Atay'ın kaleme aldığı Tehlikeli Oyunlar tiyatrosu 14 Aralık'ta, 1001 Sanat' ta sahnelenecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2126 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim