• BIST 9056.11
  • Altın 2300.965
  • Dolar 32.313
  • Euro 35.1123
  • Siirt 16 °C

Tuba Büyüküstün Yine Yaptı yapacağını!

Tuba Büyüküstün Yine Yaptı yapacağını!
Yapımcıların aranan gözde isimleri arasında yer alan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün yine çok büyük örnek davranışıyla gönülleri bir kez daha fethetti.Tuba Büyüküstün örnek davranışıyla takdir topladı.

SİİRTAJANS.COM- ATV ekranlarında yayına gelen Kara Para Aşk adlı dizide Elif karakterini canlandıran ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün geçtiğimiz günlerde EMMY TV ödül törenleri için soluğu ABD’de almıştı.Güzel oyuncu şimdilerdeyse Unicef iyi niyet elçisi olarak çok örnek bir davranış sergiledi.

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün Unicef iyi niyet elçileri ile çektiği fotoğrafı sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.Büyüküstün, "Soğuk havada sıcacık karşılaşmalar... Kalbiniz için teşekkürler..." notunu yazdı. Büyüküstün geçtiğimiz Mayıs ayında çocuklar için Unicef'in Türkiye'deki iyi niyet elçisi olarak seçilmişti.

 

ATV ekranlarında yayına gelen Kara Para Aşk adlı dizide Elif karakterini canlandıran ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün geçtiğimiz günlerde EMMY TV ödül törenleri için soluğu ABD’de almıştı.Güzel oyuncu şimdilerdeyse Unicef iyi niyet elçisi olarak çok örnek bir davranış sergiledi.

Oynadığı dizi ve filmlerle başarısına başarı katan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün örnek davranışıyla takdir topladı.Unicef iyi niyet elçisi güzel oyuncu sosyal medyada paylaştığı o iletisiyle gönülleri fethetti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 10490 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim