• BIST 9549.14
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • Siirt 26 °C

Tuğba Özaydan Kapkara Haber Geldi mi(?)

Tuğba Özaydan Kapkara Haber Geldi mi(?)
Geçtiğimiz gün aniden rahatsızlanan ünlü oyuncu ve manken Tuğba Özay aşırı yorgunluk ve halsizlik sebebiyle kısmi olarak yüz felçi geçirmişti.Özay'dan beklenen kara haber geldi mi(?)

Ünlü manken ve oyuncu Tuğba Özay ‘Pardon Bekar mısınız? Adlı oyunun gezme programı sonrasında aniden rahatsızlandı.Güzel oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı.

Tuğba Özay’ın halsizlik ve yorgunluk sebebiyle kısmi olarak yüz felci geçirdiği bilgisi verildi. Tuğba Özay başrolünü oynadığı ‘Pardon Bekar mısınız?’ isimli Oyunun gezme programı esnasında mikrop kaptı. Halsizlik ve baş ağrısı şikayeti ile hastaneye kaldırılan Özay’ın nüzul geçirdiği ortaya çıktı. Güzel yıldız yaşamış olduğu çok zor günleri magazin muhabirlerine şu şekilde anlattı; ” Turneden dolayı devamlı bir yerlerdeydik. Çok ağır bir boğaz ve bademcik enfeksiyonu geçirdim. Bir virüs varmış.

Yüzündeki gülme çizgisi yukarıya çıkıyor ve boğazımda müthiş bir yanma müthiş bir acı hissettim. Bir sonraki gün programımı yarıda kestim ve hastaneye gittik. Doktor ‘ Tuğba -Hanım bu öldürmez fakat süründürür’ dedi. Ve ben akşamında hastaneye yattım ve kısmi bir surat felci geçirdim.”

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1073 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim