• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 18 °C

Türk Bayrağıyla Sürpriz JEST!

Türk Bayrağıyla Sürpriz JEST!
Klasik müziğin usta ismi André Rieu'nun, dün gece İstanbul’da kendisini izlemeye gelen hayranlarına unutulmaz muhteşem anlar yaşattı.Muhteşem sahne şovu ve Türkçe parçalarıyla göz kamaştırıcı bir şova imza atan André Rieu'nun sahnenin tozunu attırdı.

SİİRTAJANS.COM- Klasik müziğin usta ismi André Rieu'nun, dün gece İstanbul’da kendisini izlemeye gelen hayranlarına unutulmaz muhteşem anlar yaşattı.Muhteşem sahne şovu ve Türkçe parçalarıyla göz kamaştırıcı bir şova imza atan André Rieu'nun sahnenin tozunu attırdı.

Klasik müziğin unutulmaz efsane ismi olimpiyat statlarına taşıyan André Rieu'nun, dün gece Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki konserinde kendisini izlemeye gelenlere muhteşem anlar ve saatler yaşattı. Rieu'nun, konserinde Türkçe parçalar çalarak ve yepyeni şovlarıyla izleyenleri adeta mest etti.Türkiye'ye ikinci defa gelen Andre Rieu, İstanbulluları büyüledi. Sinan Erdem Spor Salonu'nun kapısında upuzun kuyruklar oluştu ve ortaya çok ilginç görüntüler çıktı.

 

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

 

"Good Music In Town" konserleri kapsamında Yapı Kredi sponsorluğunda İstanbul'a gelen ünlü sanatçı İstanbul Sinan Erdem Spor Salonunu dolduran sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Andre Rieu'ya aynı zamanda kurucusu olduğu, yaklaşık 10 ülkeden sanatçıların yer aldığı, dünyanın en ünlü orkestralarından 'Johann Strauss Orkestrası' eşlik etti. İstanbul'a ikinci kez gelmekten çok memnun olduğunu söyleyen Rieu, İstanbullu hayranlarına bir de sürpriz yaptı.

 

TÜRK HAYRANLARINA BAYRAKLI JEST

 

Rieu, hep bir ağızdan şarkılara eşlik eden Türk hayranlarına konserin sonunda Türk Bayrağıyla büyük jest yaptı. Salonda bulunan izleyiciler Rieu ve orkestrasını dakikalarca ayakta alkışladı.

Bu haber toplam 1736 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim