• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Türk Erkeğini Ayıya Mı Benzetti?Şok Gelişmeler!

Türk Erkeğini Ayıya Mı Benzetti?Şok Gelişmeler!
AŞKI Memnu dizisi ile büyük bir hayran kitlesi yaratan çok başarılı süper oyuncu KIvanç Tatlıtuğ ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Ünlü isim Tatlıtuğ uzun bir süre birlikte olarak evlilik pyanı yaptığı idil fırat iddialara göre

AŞKI Memnu dizisi ile büyük bir hayran kitlesi yaratan çok başarılı süper oyuncu KIvanç Tatlıtuğ ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Ünlü isim Tatlıtuğ uzun bir süre birlikte olarak evlilik pyanı yaptığı idil fırat iddialara göre şimdilerde Arda Turan ve Çağtay Ulusoy ile görüntülendiği iddia edildi bu çok önemli gelişmeler magazin gündemine bomba gibi düştü. İdil iddialara göre monacoya tatile gittiği ortaya çıktı.

Tatilinden fotoğraflar paylaşan Fırat, önceki gece altında “Türkiye’de güzel kızlar ve sevgilileri” yazılı, ayıyla dans eden seksi sarışın bir kadının fotoğrafını “Sözüm tabii ki meclisten dışarı” notuyla instagram'dan yayınladı. Fırat’ın paylaşımı tartışma çıkardı. Bir takipçisi “Ayılar sana denk gelmişse bu senin seçiciliğin” mesajını atarken ona hak verenler ve “Maalesef doğru... Fakat anlayamadığım madem kızlar da bunun farkında neden hâlâ ayıda ısrar edilir. Bence kadınlar ayıları seviyor”, “Doğru tespit” ve “Para kızlarımızı bozuyor” yazanlar da oldu.

Bu haber toplam 1181 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim