• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 14 °C

WhatsApp'tan Devrim Gibi Uygulama!

WhatsApp'tan Devrim Gibi Uygulama!
Dünyanın en popüler mobil mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ın normal bilgisayarlarda da mesajlaşma başlatacağı belirtildiDünyanın en popüler mobil mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ın devrim gibi bir karar alarak normal bilgisayarlarda da mesajlaşmay

Dünyanın en popüler mobil mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ın normal bilgisayarlarda da mesajlaşma başlatacağı belirtildiDünyanın en popüler mobil mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ın devrim gibi bir karar alarak normal bilgisayarlarda da mesajlaşmayı başlatacağı belirtildi. Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ı yakında bilgisayarlarımızdan da kullanabiliriz. Şirket masaüstü kullanıcılarına yönelik bir Chrome eklentisi üzerinde çalışıyor.

700 binden fazla aktif kullanıcya sahip WhatsApp'ın daha geniş kitleye yayılma çabaları dikkati çekti. Hollandalı AndroidWorld.nl sitesinin ortaya çıkardığı verilere göre WhatsApp, bir Chrome eklentisi üzerinde çalışıyor.WhatsApp'ın Chrome'a eklenti halinde sunulacak olması, popüler anlık mesajlaşma uygulamasının Masaüstü paltformlardan da kullanılabileceği anlamına geliyor.

Bu gelişme bizlere her ne kadar Microsoft'un Skype'ını hatırlatsa da yeni sistem eğer hayata geçerse nasıl bir yol izleneceği henüz belli değil. Zira WhatsApp'ın abonelik sistemi PC'de nasıl işleyecek sorusu herkesin kafasını kurcalıyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1791 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim