• BIST 9644.77
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • Siirt 28 °C

Yılmaz Erdoğan Canlı Yayında ŞOK ANLAR!!!

Yılmaz Erdoğan Canlı Yayında ŞOK ANLAR!!!
Dünyaca ünlüyönetmen Russel Crouwe ile Avustralya’da katıldığıbir TV kanalında ünlüyönetmen Yılmaz Erdoğan yaptığı esprilerlekırdı geçirdi.Yılmaz Erdoğan yaptığı esprilerlecanlı yayında şok anlara sahne oldu.

SİİRTAJANS.COM- Dünyaca ünlü yönetmen Russel Crouwe ile Avustralya’da katıldığı bir TV kanalında ünlü yönetmen Yılmaz Erdoğan yaptığı esprilerle kırdı geçirdi.Yılmaz Erdoğan yaptığı esprilerle canlı yayında şok anlara sahne oldu.

 Yaptığı başarılı işlerle adından söz ettirmeyibaşaran ünlü yönetemn Russel Crouwe The Water Diviner filminde beraber rol adlığı ünlü yönetmen Yılmaz Erdoğanla Avustralya’da katıldığı bir TV programında yaptığı esprilerle kırdı geçirdi. Avustralya'nın en önemli kanallarından Channel 7'deki Sunrise adlı programda “Olağanüstü yetenekli Türk aktör” olarak lanse edilen Yılmaz Erdoğan, Son Umut filmi hakkında ilk kez konuştu. Çanakkale'yle ilgili milyonlarca hikayeyle büyüdüğünü belirten Erdoğan, "Böyle bir rolü oynamak çok büyük bir sorumluluktu. Dedenizi oynamak gibi bir şey bu. Oldukça duygusal ve gurur verici” dedi. Oynadığı Hasan karakterini “Acıyı bilen, acıyla yaşayan bir adam. Soğukkanlı ve şiddet karşıtı. Oldukça karışık bir karakter” olarak tarif eden Erdoğan, filme giriş hikayesiyle stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Russell Crowe'un kendisiyle çalışmak istediğine inanmadığını söyleyen oyuncu, “Bir sabah Türkiye'deki öğrencilerimden biri geldi evime. 'Russell Crowe seninle görüşmek istiyor' dedi. Şaşırdım ve 'Onu tanıyor musun?' dedim. Sonra Russell aradı. Çok heyecanlandım. O olduğuna kanaat getirdim ve 'Evet' dedim. Söylediklerinden bir şey anlamamıştım” diye konuştu.

 

Yılmaz Erdoğan Kimdir?


Yılmaz Erdoğan (d. 4 Kasım 1967, Hakkari), Kürt kökenli Türk oyuncu, yazar ve yönetmen.Çocukluğu Ankara Aydınlıkevler'de geçti. Lise eğitimini Ankara Aydınlıkevler Lisesi'nde tamamladıktan sonra İstanbul'a geldi.

Senaryosunu ve hikayesini yazdığı Bir Demet Tiyatro adlı dizideki, Mükremin Çıtır isimli karakter ile tanınırlığı büyük ölçüde arttı. 1994 yılında Necati Akpınar ile birlikte Beşiktaş Kültür Merkezi'ni kurdu. 2001 yılında hem yazıp oynadığı hem de yönettiği Vizontele isimli ilk uzun metraj filmini çekti. Film çok büyük bir gişe başarısı yakalayarak, Türkiye'de en çok seyredilen film ünvanını uzun zaman elinde tutmuştur. Son olarak sırasıyla Vizontele:Tuuba, Organize İşler ve Neşeli Hayat adında iki sinema filmi daha çekmiş ve bu alandaki başarısını devam ettirmiştir. Erdoğan'ın ayrıca, Kayıp Kentin Yakışıklısı , Anladım ve Sahiler Düş Düşler Sahi adında üç şiir kitabı ile oyun ve deneme kitapları da bulunmaktadır. Oyuncu Ağustos 2006'dan beri Belçim Bilgin Erdoğan'la evlidir.[

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1841 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim