• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 19 °C

Yine Yakışıklılığını Konuşturdu!

Yine Yakışıklılığını Konuşturdu!
Yakışıklı aktör Burak Özçivit yine yakışıklılığını konuşturdu.ünlü aktör o listeye giren tek Türk aktör olarak büyük bir başarıya imza attı.Bali Bey sakallarıyla adeta mest ediyor.

SİİRTAJANS.COM- Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Bali Bey karakteriyle milyonların gönlüne taht kuran yakışıklı aktör Burak Özçivit Sırbistan’ın en popüler haber sitesi Blic Online tarafından o listeye giren tek Türk aktör olması nedeniyle adeta göğüsleri kabarttı.

Yakışıklı aktör Burak Özçivit sakallarıyla adeta mest etti.Bali Bey karakteriyle çok iyi bir oyunculuk performansı sergileyen ünlü aktör Blic Online adlı haber sitesini listesine girmeyi başardı. Avrupa ve ABD’den birçok ünlü simanın yer aldığı o listede tek Türk erkek olarak yakışıklı aktör Burak Özçivit girmeyi başardı.Ünlü aktör Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Bali Bey karakteriyle oldukça çok büyük bir ses getirmişti.

Avrupalı kadınların kalbini fetheden Burak Özçivit listeye, en genç 3. isim olarak girdi. Listede Game Of Thrones’un Jon Snow’u Kit Harington; birçok efsane filmde yer alan oyuncular Johnny Depp ve Brad Pitt de yer aldı. Listedeki isimlerin ortak özelliklerinden biri ise sakallı hallerinin beğenilmesi.Bali Bey sakallarıyla adeta mest ediyor.

 

Burak Özçivit


Burak Özçivit (d. 24 Aralık 1984, İstanbul), Türk oyuncu ve eski manken.Kazım İşmen Lisesi'nden mezundur(2001). Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır. Aslen Gazianteplidir.

2003 yılı Best Model of Turkey yarışmaşında gelecek vadeden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Şuanda ise mankenliği bırakmıştır.

Daha sonra 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Buna bağlı olarak da Best Model of The World'e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18(-18) dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Gossip Girl 'den esinlenilen Küçük Sırlar adlı dizide Çetin'i canlandırmıştır. 2011-2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırmıştı. Malkoçoğlu filmi için hazırlıklara başlamıştır.2013 yılında ise Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan Çalıkuşu dizisinde Kamran rolünü canlandırmıştır. Dizi 2014 yılında yayından kaldırılmıştır. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Fahriye Evcen'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile yakında beyazperdeye dönecektir. Filmin çekimleri halen devam etmektedir.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2558 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim