• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 16 °C

Zehra Giydiği Cesur Kıyafetiyle Nefes Kesti!

Zehra Giydiği Cesur Kıyafetiyle Nefes Kesti!
Hülya Avşar’ın biricik kızı Zehra giydiği cesur kıyafetiyle gündeme bomba gibi düştü.Avşar Kızının gözde ismi Zehra giydiği kıpkırmızı abiye elbisesiyle görenleri adeta mest etti.Zehra yine görenleri şaşkınlık içerisinde bırakmayı başardı.

Hülya Avşar’ın biricik kızı Zehra  giydiği cesur kıyafetiyle gündeme bomba gibi düştü.Avşar Kızının gözde ismi Zehra giydiği kıpkırmızı abiye elbisesiyle görenleri adeta mest etti.Zehra yine görenleri şaşkınlık içerisinde bırakmayı başardı.

Spor giyimiyle görmeye alışkın olduğumuz Zehra Çilingiroğlu giydiği abiye elbisesiyle adeta nefes kesti.Zehra kıpkırmızı elbisesiyle görenleri adeta mest etti. 30 yılı aşkın bir zamandır sürdürdüğü kariyeri boyunca hiç gündemden düşmeyen Hülya Avşar'ın hayatındaki herkes gibi kızı da ilgi odağında oldu.

Zehra Çilingiroğlu, bugün artık 16 yaşında bir genç kız. Ve artık yavaş yavaş popülerlik konusunda annesiyle rekabet etmeye başladı. Her ne kadar kendisi bunu istemese de hatta zaman zaman "utanıyorum, lütfen çekmeyin" dese de magazin basını onu adım adım takip ediyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2501 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim