• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 14 °C

14 Aralık 'paralel yapı' operasyonunda 5 Emniyet Müdürü tutuklandı

14 Aralık 'paralel yapı' operasyonunda 5 Emniyet Müdürü tutuklandı
14 Aralık 'paralel yapı' operasyonunda 5 Emniyet Müdürü tutuklandı İstanbul merkezli 14 Aralık "paralel yapı" operasyonu soruşturmasında savcılık tarafından mahkemeye sevk edilen aralarında eski İstanbul Emniyet Müdürlüğü şube müdürleri Yurt Atayün ve Ali

Siirt Ajans 14 Aralık 'paralel yapı' operasyonunda 5 Emniyet Müdürü tutuklandı İstanbul merkezli 14 Aralık "paralel yapı" operasyonu soruşturmasında savcılık tarafından mahkemeye sevk edilen aralarında eski İstanbul Emniyet Müdürlüğü şube müdürleri Yurt Atayün ve Ali Fuat Yılmazer ve 3 kişi daha tutuklandı. haberin detayları içerikte .

 

14 Aralık 'paralel yapı' operasyonunda 5 Emniyet Müdürü tutuklandı İstanbul merkezli 14 Aralık "paralel yapı" operasyonu soruşturması kapsamında mahkemeye sevk edilen 5 eski emniyet müdürü hakkında tutuklama çıktı."22 Temmuz" soruşturması kapsamında tutuklu olan eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer, Yurt Atayün, Ömer Köse ,Ali Fuat Yılmazer, Yurt Atayün, Ömer Köse, Erol Demirhan ve Kazım Aksoy, 14 Aralık soruşturması kapsamında da tutuklandı.

 
Öğleyen başlayan ve 9 saat süren sorgu sonrası tutuklama kararı verilen 5 kişi Silivri ceza evine gönderildi. Yasa dışı dinleme, siyasal ve askeri casusluk suçlarından yargılanan 5 kişi 22 temmuz tarihli operasyona tutuklanmıştı.

22 Temmuz’da emniyet mensuplarına yönelik yapılan operasyon kapsamında tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderilen eski emniyet müdürleri Yurt Atayün, Ali Fuat Yılmazer, Ömer Köse, Erol Demirhan ve Kazım Aksoy, ‘14 Aralık soruşturması’ kapsamında, yasadışı silahlı terör örgütü üyesi olmak, kamu görevlisinin sahte evrak tanzimi ve iftira suçlarından tutuklanması istemiyle önceki gece nöbetçi mahkemeye sevk edildi. UYAP’taki aksaklık nedeniyle karar dün akşam saatlerine kadar çıkmadı.

Bu haber toplam 4395 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim