• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 10 °C

Açık kanal TV patladı evi yaktı

Açık kanal TV patladı evi yaktı
SİİRTAJANS.COM-Açık kanal TV patladı evi yaktı!Antalya'da açık kalan bir televizyon adeta bir bombagibipatladı. Patlayan televizyonun tutuşması ile başlayan yangında, evdeki iki kişi son anda itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Kazada iki kişi yaralandı.

Siirt Ajans Antalya'da açık kalan bir televizyon adeta bir bombagibipatladı. Patlayan televizyonun tutuşması ile başlayan yangında, evdeki iki kişi son anda itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Kazada iki kişi yaralandı.

 

Açık kalan TV Patladı çıkan yangında 2 kişi ...Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi 128. Sokak'taki Kıvanç Apartmanı'nın ikinci katında yangın çıktı.

 

İdris Akgüney ile Rus uyruklu eşi Svetlena Sipailer'in ikamet ettiği evden çıkan dumanı fark eden apartman sakinlerinin haber vermesi ile vuku mahaline gelen itfaiye ekiplerince yangın konyrol altına alındı.


Duman sebebi ile eve girmekte oldukça zorluk çeken itfaiye ekipleri, önce İdris Akgüney'i ardından oturma odasında baygın halde bulunan Svetlena Sipailer'i kurtardı. Dumandan etkilenen çift, sıhhat ekiplerince hastaneye alınıp tedavi altına alındı.

Bu haber toplam 3463 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim