• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 12 °C

AK SARAY İçin Nihâi Şok Beyenat çok konuşulacak

AK SARAY İçin Nihâi Şok Beyenat çok konuşulacak
Ak SAray ile alakalı olarak bugün sıcak Bİr gelişme yaşanıldı. AKsaray ile ilgili nihai karar çıktı mı?Türkiye de GEniş bir yankı uyandıran Ak SARAY ile ilgili Nİhai karar verildi sonunda. Günlerdir tartışma konusu olan Cumhurbaşkanlığı köşkü AK SARAY ile

Türkiye'de son zamanlarda en çok konuşulan konular arasında yer alan saray ileilgili olarak flaş bir AYM'den geldi.Yapılan fiyatı çok bulanlar AKP'yi uzun süre eleştirmişti. Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisine yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı için flaş karar alındı.Anayasa Mahkemesi, Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili bireysel başvuruları, reddetti.


Mahkemenin dosyanın esasını incelemediği, kişi yönünden yetkisizlik nedeniyle başvuruları reddettiği öğrenildi.Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ankara Barosu Başkanı Sema Aksoy ile çok sayıda sivil toplumu kuruluşukonuyu Anayasa Mahkemesine taşımıştı.Bu konuda açıklama gelirse sizlerle olacağız.

Bu haber toplam 18348 defa okunmuştur
Yorumlar
Metin
12 Aralık 2014 Cuma 17:17
17:17
Hangi yasaların mahkemesi merak ediyorum. Anayasamı, babayasa mi? Ülkede ben yaptım oldu yasaları daha baskın. Yarın olaki harp falan olmasın. Ve sakın olaki beni kimse savaşa çağırmasın. Bizi şu anda dış düşmanlar değil, içerdeki soyguncular, sahtekarlar, çokuluslu şirketler dolandırıcılar mahfediyor, sömürüyor, hakkımı gaspediyor.
85.100.156.111
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim