• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Akademisyenden Erdoğana hakaret cezası

Akademisyenden Erdoğana hakaret cezası
Kadın akademisyene erdoğana hararet ettiği ididası ile hapiz ccezası verildi bu çok önemli gelişmeler gündemde çok konuşulacağa benziyor. KAdın akademisyene Erdoğana hakaretten hapis cezası YRD.doç.DR. elifhan Köseye erdoğana hakaretten 11 ay hapis cezası

Kadın akademisyene erdoğana hararet ettiği ididası ile hapiz ccezası verildi bu çok önemli gelişmeler gündemde çok konuşulacağa benziyor. KAdın akademisyene Erdoğana hakaretten hapis cezası YRD.doç.DR. elifhan Köseye erdoğana hakaretten 11 ay hapis cezası verildiği ortaya çıktı bu gelişmeler gündemde çok konuşulacağa benziyor.

KARAMANOĞLU Mehmetbey Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı 38 yaşındaki Yrd. Doç. Dr. Elifhan Köse, Gezi olaylarında hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın ölümünün proteste edildiği gösteride dönemin Başbakanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'hakaret' ettiği gerekçesiyle 4'üncü Asliye Hukuk Mahkemesi'nde yargılandı. Mahkeme heyeti, bugün görülen karar duruşmasında, akademisyen Köse'ye 11 ay hapis cezası verdi, ancak 'hükmün açıklanmasının geri bırakılması' kararı verildi. Köse'nin avukatı da kararı temyiz etmek için Yargıtay'a başvuracaklarını söyledi.

Bu haber toplam 1670 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim