• BIST 9125.16
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • Siirt 13 °C

AMERİKADA Siyahi Çocuğun Gözünün Yaşına Bakılmadan Tek Kurşunla Vuruldu!

AMERİKADA Siyahi Çocuğun Gözünün Yaşına Bakılmadan Tek Kurşunla Vuruldu!
Cleveland kentinde, 12 yaşındaki siyah Tamir Rice'ın, elinde sonradan gerçek olmadığı anlaşılan bir silah olması nedeniyle polis tarafından vurulma anının görüntüleri ve ses kaydı yayımlandı. Oyuncak bir silahla oynayan 12 yaşında ki çocuk Tamir Rice poli

AJANS KONYA GAZETESİ - Cleveland kentinde, 12 yaşındaki siyah Tamir Rice'ın, elinde sonradan gerçek olmadığı anlaşılan bir silah olması nedeniyle polis tarafından vurulma anının görüntüleri ve ses kaydı yayımlandı. Oyuncak bir silahla oynayan 12 yaşında ki çocuk Tamir Rice polis tarafından acımadan vuruldu. Olay büyük ses getirdi.ABD'nin Cleveland kentinde oyuncak silahla dolaşan 12 yaşındaki siyahi çocuğun polis tarafından vurularak öldürüldüğü güvenlik kamerası kayıtları yayınlandı.

Cleveland kentinde, 12 yaşındaki siyah Tamir Rice'ın, elinde sonradan gerçek olmadığı anlaşılan bir silah olması nedeniyle polis tarafından vurulma anının görüntüleri ve ses kaydı yayımlandı.

Vurulma anından önce Rice'ın, bir parkta tek başına dolaştığı, elindeki silahı yoldan geçen birine ve zaman zaman etrafa doğrulttuğu, cep telefonu ile konuştuğu, banklarda oturduğu görülüyor.

 

 

Çevredeki bir kişinin ihbarı üzerine olay yerine giden polis, aracını Rice'ın yanına yaklaştırdıktan saniyeler sonra çocuğu vuruyor.

Cumartesi vurulan Rice daha sonra hastanede hayatını kaybetti.ABD’nin Cleveland kentinde polis, elinde oyuncak silah bulunan siyahi çocuğu 2 saniye içerisinde vurmuş. Kan donduran olayla ilgili kamera kayıtları ortaya çıktı.

ABD’nin Cleveland kentinde polis, oyuncak silah taşıyan 12 yaşındaki bir çocuğu öldürdü. Bir kişi polise Tamir Rice isimli çocuğun silahla vatandaşları tehdit ettiğini söyledi. Polis çocuğa dur ihtarı yaptı ancak çocuk ihtara uymayınca öldürüldü.

Küçük çocuk vurulma sonrası hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Cleveland Emniyet Amiri Ed Tomba, olayın peşinden yapmış olduğu açıklamada, Rice'in herhangi sözlü bir tehditte bulunmadığını ve silahı polise doğrultmadığını ama Rice'a silahını belinden çıkarmak istediği sırada iki defa ateş edildiği açıkladı.

Bu haber toplam 1840 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim