• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Siirt 22 °C

AvaGitti Canından Oldu Dehşet Anlar Gündemde Çok Konuşulacak

AvaGitti Canından Oldu Dehşet Anlar Gündemde Çok Konuşulacak
Balıkesirde çok önemli sıcak gelişmeler yaşanıldı. BAlıkesir de yaşanmakta olan talihsiz olayda Gömeçten memur olmakta olan bir vatandaş av hobisi sebebi ile vedat kıran,sabah erkensaatlerde evnden ava çıkmak üzere yola çıktı. Öğle saatlerine döneneceğini

Balıkesirde çok önemli sıcak gelişmeler yaşanıldı. BAlıkesir de yaşanmakta olan talihsiz olayda Gömeçten memur olmakta olan bir vatandaş av hobisi sebebi ile vedat kıran,sabah erkensaatlerde evnden ava çıkmak üzere yola çıktı. Öğle saatlerine döneneceğini belertmişti. Belirttiğisaate geri dönmeyince eşi endişelendi ve yetkililere haber verdi ve acı verici olay sonunda ortaya çıktı bu gelişmelerTürkiye gündeminde çok konuşulacağa benziyor.

Edinilen bilgiye göre, av merakı olan 49 yaşındaki Vedat Kıran, ava çıktığını ve öğlen saatinde geri döneceğini söyleyerek evden ayrıldı. Eşi hemşire Rahmiye Kıran, eşinin öğle saatini geçmesine rağmen eve geri dönmemesi üzerine telefonla kendisine ulaşmak istedi. Uzun süre araması sonuçsuz kalınca durumu jandarmaya haber verdi. Ardından ise arama çalışmaları başlatıldı. Telefon sinyali ile yer tespiti yapıldı.

Bu haber toplam 2605 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim