• BIST 9679.8
  • Altın 2485.69
  • Dolar 32.4217
  • Euro 34.4363
  • Siirt 10 °C

Başbakan Davutoğlu Camiye gitmek için yeşil ışığı bekledi !!!

Başbakan Davutoğlu Camiye gitmek için yeşil ışığı bekledi !!!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, cuma namazının ardından yürüyerek ofise geçti. Davutoğlu, trafiğe kapatılan caddenin yeniden açılması için talimat verip yolun karşısına geçmek için de yeşil ışığın yanmasını bekledi.

Siirt Ajans Başbakan Ahmet Davutoğlu, cuma namazının ardından yürüyerek ofise geçti. Davutoğlu, trafiğe kapatılan caddenin yeniden açılması için talimat verip yolun karşısına geçmek için de yeşil ışığın yanmasını bekledi. 


Başbakan Davutoğlu Camiye gitmek için yeşil ışığı bekledi !!! Başbakan Davutoğlu, Dolmabahçe’deki Çalışma Ofisi’nden yürüyerek Sinanpaşa Camisine geldi. Davutoğlu’na Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu da eşlik etti. Cuma namazını Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez kıldırdı.

 

Davutoğlu, namazın ardından camiden ayrılırken vatandaşların kandilini kutladı. Bu sırada bir vatandaş Davutoğlu’na kandil simidi ikram etti. Davutoğlu simidi aldıktan sonra ofise doğru yürürken, saz çalan görme engelli bir sokak sanatçısını da bir süre dinledi.


Davutoğlu, caddenin karşısına geçmek için geldiğinde trafiğe kapatılan yolun açılması talimatını verdi. Kırmızı ışıkta bekleyen Başbakan Davutoğlu, yeşil ışık yandıktan sonra yolun karşısına geçti. Bu sırada yanına gelen Filipinli bir kızla bir süre sohbet eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, gazetecilerin kandilini kutladıktan sonra ofise girdi.


Öte yandan yolda karşılaştığı Filipinli genç kızın Davutoğlu’ndan yardım istediği öğrenilirken, genç kızın ofise çağırıldığı belirtildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1690 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim