• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • Siirt 8 °C

Başbakan Davutoğlu’dan Valilere ‘Molofot’ Uyarısı!

Başbakan Davutoğlu’dan Valilere ‘Molofot’ Uyarısı!
Valilere hitap eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Molotofu kanun maddesine koyma zorunluluğumuz var. Şehirlerinizi yakmaya çalışan vandallara kudretle yaklaşacaksınız” dedi.

Vilayetler Evi’nde düzenlenen Valiler Toplantısı’nda konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, kamu düzenin korunması gerektiğini söyledi.

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Kamu düzeni derken kastettiğimiz; devletin halkına huzur verecek kudret sahip olmasıdır. Kamu düzeni sarsıldığında özgürlükler kalmıyor” ifadelerini kullandı.


İç Güvenlik paketiyle ilgili muhalefete seslenen Başbakan Ahmet Davutoğlu, “İç Güvenlik paketine karşı çıkan Kılıçdaroğlu ve Bahçeli; kendinizi 6-7 Ekim olaylarını yaşayan insanların yerine koyun. Biz bu yasa tasarısını, 6-7 Ekim olaylarının acı tecrübeler üzerinden değerlendirdik” dedi.

 


Valileri de uyaran Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Molotofu kanun maddesine koyma zorunluluğumuz var. Şehirlerinizi yakmaya çalışan vandallara kudretle yaklaşacaksınız. Halkın uyuyabilmesi için yönetici uyumaz. Siz valilerin kaderi, o vilayette yaşayan halkın kaderiyle aynıdır. Vatandaş ağlamak istiyorsa sizin omzunuzda ağlayacak” diye konuştu.

 


AFGANİSTAN’DAKİ SALDIRI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kabil’deki bombalı saldırıya ilişkin ise, “Saldırılar karşısında Türkiye kararlılığını hiçbir zaman bozmayacak ve Afganistan’ın istikrarı, huzuru için yapmakta olduğu katkıyı yapmaya devam edecek.

 

Birçok açıklamalar yapıldı, bu açıklamaların birinde de hedefin Türkiye ve Türkler olmadığı ifade edildi. Her ne surette olursa olsun, bu alçakça saldırıyı yapanları hem lanetliyoruz hem de cezalandırmalarını bekliyoruz” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1930 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim