• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 12 °C

Bedelli Askerlik İçin Bakın Ne Yaptı?

Bedelli Askerlik İçin Bakın Ne Yaptı?
Kasyeri de çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Kayseri de yaşamakta olan 29 yaşındaki Emre Erbaş, bedelli askerlik için lazım olan 18 bin lirayı temin etebilmek için yaptığı önemli çabası sosyal medyayı bomba gibi düştü. Evini satışa çıkardı ve şu ifadeleri

Kasyeri de çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Kayseri de yaşamakta olan 29 yaşındaki Emre Erbaş, bedelli askerlik için lazım olan 18 bin lirayı temin etebilmek için yaptığı önemli çabası sosyal medyayı bomba gibi düştü. Evini satışa çıkardı ve şu ifadeleri kullandı:Ayağıma kadar gelen bu imkanı kaçırmak istemedim. İki sene önce ev almak için kredi çekmiştim. Şu an onun borcunu ödüyorum.

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bedelli askerlik müjdesinin  peşinden Kayseri'de bir vatandaş, bedelli askerlik için lazım gelen 18 bin lirayı ödeyebilmek için evini internet üzerinden satışa çıkardı.

Kayseri'nin Talas ilçesinde 2 sene önce kredi çekerek satın aldığı 4 odalı, 170 metrekarelik evi, "Çok acil, bedelli askerlik için satılık" ilanıyla satışa çıkaran 29 yaşındaki Emre Erbaş, AA muhabirine yapmış olduğu açıklamada, akademik çalışmalardan kopmamak için askerliği sürekli tecil ettirmek mecburiyetinde kaldığını belirtti .

Bu haber toplam 1751 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim