• BIST 9687.5
  • Altın 2503.864
  • Dolar 32.587
  • Euro 34.848
  • Siirt 27 °C

Bekir Bozdağdan Şok Fethulah Gülen Beyanatı Sosyal Medyayı salladı

Bekir Bozdağdan Şok Fethulah Gülen Beyanatı Sosyal Medyayı salladı
ADalet bakanı olan BEkir Bozdağ, hakkında yakalanma kararı çıkmakta olan ve abd de yaşamakta olan FEthullah Gülen ile ilgili gazetecilere çok önemli beyenatlarda bulunduğu ortaya çıktı bu beyanatlar GÜndemde çok konuşulacağa benziyor

ADalet bakanlığı grevini yürütmekte olan Bekir bozdağndan çok önemli açıklamaların geldiği ortaya çıktı. Bekir Bozdağ, İStanbul 1. sulh ceza hakimliğince istanbul merkezli paralel yapı soruşturması kapsamı ile ilgili yakalanma kararı çıkmakta olan FEthullah gülen ile ilgili önemli bir açıklamada bulunduğu söylendi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliğinin, İstanbul merkezli ''paralel yapı'' soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartılan Fethullah Gülen'in iadesine ilişkin kararın, henüz Bakanlığa gelmediğini, geldikten sonra yasal çerçevede yapılması gereken işlemlerin yapılacağını söyledi.

Fethullah Gülen hakkındaki yakalama kararıyla ilgili sorular üzerine Bozdağ, "İstanbul Sulh Ceza Hakimliğinin vermiş olduğu yakalama kararı Adalet Bakanlığına gelmedi. Geldikten sonra yasal çerçevede yapılması gereken işlemler yapılacaktır" dedi.

Bu haber toplam 10254 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim