• BIST 9524.59
  • Altın 2508.202
  • Dolar 32.5994
  • Euro 34.7296
  • Siirt 11 °C

Bill Cosby'e tecavüz suçlaması

Bill Cosby'e tecavüz suçlaması
Türkiye'nin bir dönemine damga vuran Cosby dizisinin babası rolüyle sempatik zenciBill Cosby hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Barbara Brown adında bir kadın tecavüz iddiasında bulundu. Henüz 19 yaşındayken Bill Cosby'e tecavüz suçlaması

Türkiye'nin bir dönemine damga vuran Cosby dizisinin babası rolüyle sempatik zenciBill Cosby hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.  Barbara Brown adında bir kadın tecavüz iddiasında bulundu. Henüz  19 yaşındayken Bill Cosby'nin kendine ifal ettiğini (tecavüz)  söyleyen şimdilerde 47 yaşında ki Barbara Brown, Bill Cosby'nin tedaviye ihtiyacı olan bir tecavüzcü olduğunu söyledi.

Bill Cosby'e tecavüz suçlaması

Dünyaca saygın gazetelerinden İngiliz Daily Mail gazetesine demeç veren 47 yaşındaki Barbara Brown, 77 yaşına giren Bill Cosby'nin bu suçlamayla ölmemesi ve işlediği suçları itiraf ederek kendiyle yüzleşmesi gerektiğini söyleyerek "o çok çok hasta bir insan" diyerek Cosby ile alakalı düşüncesini bir çırpıda söylemiş oldu.

1969 yılında bir otel odasında gerçekleştiğini iddia ettiği tecavüz olayında Bowman gazeteye şunları dedi: ‘'Bill Cosby beni yatağının üzerine fırlattı, boynumdan tutarak yatağa bastırdı. Kemerinini çözerken çıkardığı şakırdıyı asla unutmayacağım."

Oyuncu Cosby'nin cinsel istismarının ardından eve gitmesi için kendisine 10 ya da 20 dolar ödediğini dedi.

Bowman ‘'O bir canavar. Bana bir canavar gibi yaklaştı. Konuşmamın nedeni, ünlüler tarafından cinsel istismara uğramış olanların sesizliğini bozması ve bunun cezasız kalmaması. Eğer sadece bir kurbana yardımcı olursam, görevimi yapmış olacağım."

Cosby'nin avukatı John P. Schmitt ise tecavüz iddialarının tekrarlanmasının bu iddiaları doğrulatmayacağını dedi.

Ünlü oyuncu Bill Cosby öncelikle 2004 yılında tecavüz iddiasıyla karşı karşıya kalmıştı. Bill Cosby'e tecavüz suçlaması

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2423 defa okunmuştur
Etiketler: ,
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim