• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 23 °C

Bisikleti ile kamyonete çarpıp ön camdan yolcu koltuğuna uçtu

Bisikleti ile kamyonete çarpıp ön camdan yolcu koltuğuna uçtu
Adana'nın Seyhan ilçesinde meydana gelen kazada Ara sokaktan aniden bisikleti ile yola çıkan çocuğa çarpan kamyonet sürücüsü ve yanında bulunan eşi yaşadıkları ile adeta şok oldu ve neye uğradığını şaşırdı işte o şok eden haberin detayları ...

Siirtajans   Adana'nın Seyhan ilçesinde meydana gelen kazada Ara sokaktan aniden bisikleti ile yola çıkan çocuğa çarpan kamyonet sürücüsü ve yanında bulunan eşi yaşadıkları ile adeta şok oldu ve neye uğradığını şaşırdı işte o şok eden haberin detayları ...

 
 Bisikleti ile kamyonete çarpıp ön camdan yolcu koltuğuna uçtu yaşanan korkunç kaza, merkez Seyhan İlçesi'nin Bakımyurdu Caddesi'nde vuku buldu. 37 yaşında olan Tufan Bölük iradesindeki 01 HN 995 plakalı kamyonet, Adana Emniyet Müdürlüğü yakınlarında ara yoldan bir anda önlerine bisikletle çıkıveren 15 yaşındaki Muhammed Tunç'a kurtaramayarak çarptı. Çarpma sonucu oluşan etki ileyerinden fırlayan Tunç, kamyonetin ön camından girip, sürücü Tufan Bölük'ün yanında bulunan eşi 34 yaşındaki Jale Adalıtaş'ın kucağına fırladı.

 

olayı gören halkınn müdahale ettiği kazada çeşitil yerlerinden yaralanan Tunç'a kadının kucağında sıhhat ekiplerince ilk müdahale yapıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, şoka giren Jale Adalıtaş'ın kucağında boyunluk taktığı Tunç'u çıkartıp Adana Devlet Hastanesi'ne ambulansla kaldırıldı. Tedaviye alınan Tunç'un hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi.

 

Kamyonetten çıkan Jale Adalıtaş ise gözyaşlarına boğuldu. ve göz yaşlarına hakim olamayan ve Eli, yüzü ve kıyafetleri kazada yaralanan Tunç'tan dolayı kan içinde kalan Adalıtaş, "Normal süratte gidiyorduk, birden sokaktan önümüze fırladı. Eşim fren yaptı ama bisiklet arabanın altına girdi. Çocuk havaya fırlayıp, cama çarptıktan sonra kucağıma düştü. Çok kötüydü, o an öleceğimi sandım" açıklamasında bulundu.

Bu haber toplam 9782 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim