• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 18 °C

Bomba Gelişme Davutoğlunun kızı dersten zayıf aldı, öğretmen sınıftan alındı iddiası

Bomba Gelişme Davutoğlunun kızı dersten zayıf aldı, öğretmen sınıftan alındı iddiası
Türkiye CUmhuriyetinin BAşbakanı olan Ahmet Davutoğlu ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldığı ortaya çıtı. SInıftan alınan öğretmek yerine okula yeni atanan müdür yadınmcısı ile MAtematik öğretmenin görevlendirildiği iddia edildi bu iddia Türkiye gün

Türkiye CUmhuriyetinin BAşbakanı olan Ahmet Davutoğlu ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldığı ortaya çıtı. SInıftan alınan öğretmek yerine okula yeni atanan müdür yadınmcısı ile MAtematik öğretmenin görevlendirildiği iddia edildi bu iddia Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 9. sınıf öğrencisi kızı Hacer Büke Davutoğlu matematik dersinden düşük not alınca olan matematik öğretmenine oldu. Sınıftan alınan öğretmenin yerine okula yeni atanan müdür yardımcısı ve matematik muallimi (öğretmeni) vazifelendirildi .

ÖĞRETMEN SINAV KAĞIDINI VERMEDİ

Cumhuriyet gazetesinden Fırat Kozok'un yaptığı habere göre Davutoğlu'nun Başkent Ankara Hacı Ömer Tarman Anadolu Lisesi 9. sınıfta okuyan kızı Hacer Büke matematik sınavından düşük not alınca, öğretmenden imtihan kağıdını talep etti . Araya okul müdürü de girdi. Sınav kağıdını vermeyen öğretmen, daha akabinde kağıdın kopyasının alınmasına izin verdi. Bir zaman akabinde öğretmen sınıftan alınırken, yerine okula yeni atanan müdür yardımcısı ve matematik muallimi (öğretmeni) vazifelendirildi .

Bu haber toplam 4313 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim