• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 14 °C

CHP'de Ani Şok İstifa!

CHP'de Ani Şok İstifa!
CHP'de ani şok bir istifa meydana geldi.CHP'de istifa haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor.CHP şok istifayla gündeme bomba gibi düştü.Peki CHP'de kim neden istifa etti?İşte detaylar....

CHP’de istifalar peşpeşe gelmeye devam ediyor.CHP’den istifa eden Emine Ülker Tarhan ve İhraç edilen Süheyl Batum’dan sonra bir istifa şoku daha yaşanılıyor.CHP’de beklenmedik şok istifa gündeme bomba gibi düştü.

CHP Istanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı partisinden istifa ettiğini yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.CHP’de ani şok istifa haberi gündemde bomba etkisi yarattı.

İstifasını Twitter'dan duyuran Salıcı, şunları yazdı:

Büyük onur duyarak gerçekleştirdiğim CHP İstanbul İl Başkanlığı görevimden milletvekili adayı olacağım için istifa ediyorum.3,5 yıldır benimle birlikte partimizin iktidarı için gecesini gündüzüne katan, AKP'ye karşı mücadele eden yol arkadaşlarıma teşekkür ederim.Bundan sonra da partimizin her kademesinde çalısmaya ve demokrasi için haklı mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğim.

Partimizin İstanbul'daki iktidar koşusunda bayrağı devralacak yeni İl Başkanı'na yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dilerim.

 

Oğuz Kaan Salıcı

Oğuz Kaan Salıcı CHP İstanbul İl Başkanı seçildi..Oğuz Kaan Salıcı Kimdir?1972 Gaziantep doğumlu. Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu. 1990 yılında Demokrasi İçin Gençlik Platformu ve 1994 yılında Sosyal Demokrasi Vakfı kurucusu. İngilizce biliyor.Kılıçdaroğlu ile Gürsel tekin‘nde arasını açan adam olarakta bilinmektedir. Sonuç olarak Kılıçdaroğlunun desteklediği aday İstanbul İl Başkanı oldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3097 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim