• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 12 °C

Cizre Âdeta Diken Üstüne!

Cizre Âdeta Diken Üstüne!
Şrınak’ın Cizre ilçesinde yine çok sıcak gelişmeler yaşandıldı.Cizre’de yaşanan şok gelişmeler gündeme bomba gibi düştü.Cizre yine diken üstüne ve şok sıcak gelişmeler yaşanılıyor.Akşam hava karardığında Cizre’nin sokaklarına çıkıyoruz. Çok değil henüz ik

Şrınak’ın Cizre ilçesinde yine çok sıcak gelişmeler yaşandıldı.Cizre’de yaşanan şok gelişmeler gündeme bomba gibi düştü.Cizre yine diken üstüne ve şok sıcak gelişmeler yaşanılıyor.Akşam hava karardığında Cizre’nin sokaklarına çıkıyoruz. Çok değil henüz iki ay önce insanların rahat rahat çıkıp gezdiği Cizre caddelerinde in cin adeta top oynuyor.

Şırnak Cizre’de yaşanan şok sıcak gelişmeler tüyleri adeta diken diken etti!Şehirde devriye gezen zırhlı araçlar dışında sokakta birilerine rastlamak zor. Yolda denk geldiğimiz bir vatandaş durumu, "İki ay öncesine kadar  hayat normal devam ediyordu. İnsanlar geceleri rahat rahat çıkıp geziyordu. Çatışmalar başlayınca evlerden çıkmaya korkar olduk. Her an kim vurduya gidebiliriz. İşte bu yüzden sokakta kimseyi bulamazsınız" diyor. Hendeklerin kazılı olduğu ve sokak çatışmalarının yaşandığı Cudi Mahallesi’ne gidiyoruz. Saatler 23.30’u gösterdiğinde önce elektrikler kesiliyor, sonra da silahlar konuşmaya başlıyor.Şırnak Cizre adeta diken üstünde!!!

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1314 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim