• BIST 9080.36
  • Altın 2325.321
  • Dolar 32.3781
  • Euro 35.018
  • Siirt 19 °C

Cumhur-u Reis Erdoğanın Evinin Yakınında Şok Panik Dolu Anlar

Cumhur-u Reis Erdoğanın Evinin Yakınında Şok Panik Dolu Anlar
Son zamanların en çok konuşulan çok önemli isimlerinden birisi olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoanın evinin yakınında önemli bir gelişme yaşanıldığı ortaya çıktı.CUMHUR-U Reis Recep Tayyip Erdoğanın da evinin bulunduğu İStanbul Kısıklı caddesinde dehşe

CUMHUR-U Reis Recep Tayyip Erdoğanın da evinin bulunduğu İStanbul Kısıklı caddesinde dehşet verici anlar yaşanıldı büyük bir panik yaşanıldı. İSKİ'nin kanalizasyon çalışmaları neticesinde kaza ile doğalgaz borusu delindi olanlar oldu dehşet anların yanaşıldığı gelişmelerde can kaybı yaşanılmadığı öğrenildi.

Kısıklı semtinde İSKİ çalışması sırasında doğal gaz borusu delindi. Çevreye yayılan koku paniğe neden olurken, İGDAŞ ekipleri müdahale ederek doğalgaz vanasını kapadı. Kısıklı Caddesi 118 numaralı apartmanın önünde İSKİ ekipleri kanalizasyon çalışması yaptı. Çalışma sırasında doğalgaz borusu delindi. Çevreye yayılan koku vatandaşlar arasında paniğe neden oldu. İhbar üzerine bölgeye polis ve İGDAŞ ekipleri geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konutunun da bulunduğu bölgeye bir süre doğalgaz verilemeyeceği belirtildi. Olay yerinin yakınında bulunan pastane işletmecisi Birol Devrim, kesintinin kendilerini mağdur ettiğini belirterek, “Kurabiyeler, pastalarımız fırında kaldı. Hepsini atacağız. İnşallah sorun bir an önce çözülür” dedi.

Bu haber toplam 2265 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim