• BIST 9728.11
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 26 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk tweeti dış basındada yankı uyandırdı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk tweeti dış basındada yankı uyandırdı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk tweeti dış basındada yankı buldu!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendi elleriyle yazıp paylaştığı tweet ülkemizde olduğu gibi Alman basınında da geniş yankı uyandırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, daha önce "baş belası" olarak tanımladığı Twitter'dan ilk mesajını paylaşması Alman basınına da geniş yer buldu.

Alman Tagesspiegel’in “Bu yaklaşım değişimi nereden geliyor” başlıklı haberinde, Erdoğan’ın daha önceleri Twitter’i “katilin elindeki bıçak” olarak nitelendirdiğini yazdı. Haberde, Erdoğan’ın ilk tweeti ile ilgili ayrıntılar yer alırken, “Twitter’a karşı olan bu ani tavır değişikliğinin nedenleri bilinmiyor” dendi.  
 
 Erdoğan’ın 2014 Şubat’ındaki “Twitter’la işim olmaz” sözünü hatırlatan gazete, Cumhurbaşkanı’nın Twitter’i reddetmesinin başbakan iken meydana gelen gezi parkı olaylarına dayandığına dikkati çekti. Olaylarda Facebook ve Twitter’ın büyük rol oynadığı belirtildi. Haberde, 17 Aralık operasyonları sonrası ortaya çıkan yolsuzluk iddiaları nedeniyle 2014 baharında Twitter ve YouTube’un Türkiye’de yasakladığı ve yasağın Anayasa Mahkemesi’nce kaldırıldığı yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'daki "@RT_Erdogan" hesabından 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla mesajlar paylaşmıştı.
 

Bu haber toplam 3823 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim