• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 13 °C

D.Bakır'da şehit edilen astsubayın katil zanlısı BARDA yakalandı!

D.Bakır'da şehit edilen astsubayın katil zanlısı BARDA yakalandı!
Polisten akşam saatlerinde flaş bir operasyon haberi geldi.Geçtiğimiz gün Deniz Seki'yi yakalayan polisler bugünde D.Bakır'daki menfur saldırının zanlısını yakaladılar. Hem Muğla'da bir barda yakalandı D.Bakır'da şehit edilen astsubayın katil zanlısı BARD

Polisten akşam saatlerinde flaş bir operasyon haberi geldi.Geçtiğimiz gün Deniz Seki'yi yakalayan polisler bugünde D.Bakır'daki menfur saldırının zanlısını yakaladılar. Hem Muğla'da bir barda yakalandı D.Bakır'da şehit edilen astsubayın katil zanlısı BARDA yakalandı!

 

Muğla’da polis ekiplerinin bir kaç ilin organize yürüttüğü soruşturma kapsamında yaptığı operasyonda, Diyarbakır’da Hava Astsubay Necdet Aydoğdu’nun hunharca arkadan kafasına sıkılarak şehit edilmesi vakasına karıştığı iddiasıyla 1 şüpheli kıskıvrak yakalandı.

Diyarbakır’da hamile eşiyle pazar alışverişinden evine dönen astsubaya düzenlenen menfur saldırıda şehit olan Hava Astsubay Necdet Aydoğdu’nun katil zanlılarının yakalanması için sürdürülen ve polisin hassasiyetle üzerinde durduğu soruşturma kapsamında Muğla’nın Ortaca ilçesinde polis ekipleri tarafından bir bara şok bir operasyon düzenlendi. Polis bara girdiğinde bardakiler şaşkına dönerken, iddiaya göre o şahıs kaçmaya çalıştı. Ama polisin elinden kaçamadı ve yere yatırılarak kelepçelendi.

Operasyonda Y.E.T. (30) ve C.A. (50) adlı şahıslar gözaltına alınırken, şahıslardan Y.E.T.’nin (30) Diyarbakır’da Hava Astsubay Necdet Aydoğdu’nun şehit edilmesiyle ilgili olaya karıştığının tespit edildiği iddia ediliyor. Y.E.T.’nin sorgulanmak üzere Diyarbakır’a gönderildiği, diğer zanlının Muğla emniyetindeki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.


Emniyet yetkilileri kaynaklarından yapılan açıklamada, yakalanan kişinin Astsubay Necdet Aydoğdu’nun şehit edilmesi olayına karıştığı iddia edilen şahıs olup olmadığı yönündeki çalışmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2622 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim