• BIST 9079.97
  • Altın 2309.209
  • Dolar 32.3485
  • Euro 35.0814
  • Siirt 10 °C

Dikkat!Zehirli Ayakkabılardan Sonra Zehirli Cep Telefonu Kılıfları Şok Gelişmeler

Dikkat!Zehirli Ayakkabılardan Sonra Zehirli Cep Telefonu Kılıfları Şok Gelişmeler
Dikkat!Zehirli Ayakkabılardan Sonra Zehirli Cep Telefonu Kılıfları Şok Gelişmeler..Son günlerde pek çok kişiyi mağdur eden zehirli ayakkabı skandalı devam ederken tüketiciyi şok eden bir haber daha geldi.Zehirli olan sadece ayakkabılar değil.Deri Sanayici

Son günlerde pek çok kişiyi mağdur eden zehirli ayakkabı skandalı devam ederken tüketiciyi şok eden bir haber daha geldi.Zehirli olan sadece ayakkabılar değil.Deri Sanayicileri Derneği Başkanı Erdal Matraş'ın verdiği bilgiye göre, ayakakabılardan sonra cep telefonu kılıfları da zehir saçıyor. Türkiye'deki zehirli ayakkabı skandalının yankıları devam ederken benzer bir uyarı da cep telefonu ve tablet kılıfları için geldi.

 

 "Markasız uzakdoğu menşeli ayakkabıların en az yarısının zehirli olduğunu yıllardır tespit ediyor ve söylüyoruz" diyen Deri Sanayicileri Derneği Başkanı Erdal Matraş'ın verdiği rakamlara göre, Türkiye'de her 5 ayakkabıdan 1'inin zehirli olduğu sonucu ortaya çıkıyor.
 
Matraş Deri Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Matraş ile Matraş’ı konuşmak üzere buluştuk, ama konu döndü dolaştı son günlerin en büyük tartışmalarından biri olan zehirli ayakkabı mevzuuna geldi. Aynı zamanda Deri Sanayicileri Derneği ve Deri Tanıtım Grubu Başkanı da olan Matraş, sektörün nabzını da en iyi tutan isimlerden biri.

Bu haber toplam 4052 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim