• BIST 9693.46
  • Altın 2504.307
  • Dolar 32.5791
  • Euro 34.751
  • Siirt 25 °C

Diyarbakır'da Sıcak Anlar!1 Kişi Yaşamını Yitirdi!

Diyarbakır'da Sıcak Anlar!1 Kişi Yaşamını Yitirdi!
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde çıkan olaylarda bir kişinin öldüğü ve bir polisinde yaralandığı o gösterilerin perde arkasında yaşanan gerçekler yavaş yavaş günyüzüne çıkıyor.Sur ilçesinde meydana gelen olayda bir yurttaş hayatını kaybetmişti.O görtüntülerin

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde çıkan olaylarda bir kişinin öldüğü ve bir polisinde yaralandığı o gösterilerin perde arkasında yaşanan gerçekler yavaş yavaş günyüzüne çıkıyor.Sur ilçesinde meydana gelen olayda bir yurttaş hayatını kaybetmişti.O görtüntülerin kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Sur ilçesinde yapıldığı iddia edilen izinsiz gösterilerde bir kişinin yaşamını yitidiği ve bir polisinde yaralandığı o görüntülerin kamera görüntüleri ortaya çıktı.O gösteriler ve çıkan olaylar polis kamerasına an be an yansıdı. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünce dağıtılan görüntülerde, Sur ilçesi Savaş Mahallesi'ndeki Yenikapı, Göçmen ve Köprülü sokak ile Fatih Paşa Mahallesi'ndeki Paşa Hamamı, Büklüm ve Mıgırdiç Margosyan sokakta yol kesen yüzü maskeli silahlı grubun, durdurdukları araçlarda kimlik kontrolü yaptığı yer alıyor. Uyarılara rağmen dağılmayarak güvenlik güçlerine molotofkokteyli ve el yapımı patlayıcı ile saldıran grubun polisin müdahalesiyle ara sokaklara kaçtıkları görülüyor. Kaçtığı ara sokaktan polise silahla ateş açan yüzü maskeli bir kişinin müdahale sırasında vurulduğu an da kameralara yansıyor. Bu kişinin olayda hayatını kaybeden A.Ç (17) olduğu iddia ediliyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2168 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim