• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Dünyaca Ünlü İş Adamı Hayatını Kaybetti Türkiyeyi Derinden Sarstı

Dünyaca Ünlü İş Adamı Hayatını Kaybetti Türkiyeyi Derinden Sarstı
Başarıları ile dillere pelesenk olan süper iş adamı Fahreddin Tivnikli hayata gözlerini yumdu.Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan süper iş adamı birkaç gündür tedavi altındaydı. Fahreddin Tivnikli süperkil yardım kuruluşlarına öncülük eder ve sürekli de

Türkiye de çok ünlü ve çok başarılı iş adamı olan Fahreddin Tivnikli dünyaya gözleri yumdu vefat etti. Tivnikli uzun yıllardan beridir milli ve luslararası bir çok hayır ve vakıf çalışmalarının liderliğini etmiş gündemde çok geniş bir yankı uyandırmıştı.

 Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fahreddin Tivnikli'nin (59) cenazesi, Nakkaştepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Fahreddin Tivnikli için Küçük Çamlıca Çilehane Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazına, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Emniyet Müdürü Selami Altınok, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, eski bakanlar Recep Akdağ ve Kemal Unakıtan ile aralarında milletvekillerinin de bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Bu haber toplam 6231 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim