• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 26 °C

Ege Beşik gibi sallanıyor İşte Son depremler

Ege Beşik gibi sallanıyor İşte Son depremler
Türkiye de son zamanlarda çok önemli depremler meydana gelmektedir. Ege Denizinde meydana gelen depremler gündemde çok konuşulacağa benziyor. Son 9 saatte yapılan önemli icelemeler dahilinde tam tamına 40 deprem meydana geldiği öğrenildi, üçüncünün büyükl

Eğe denizi'nde ardı ardına meydana gelen artçı depremler halkta panik yaratırken uzmanların dikkati bir anda Ege Denizi'ne yöneldi.Ege ve Akdeniz'in batısında meydana gelen saat 03.45'te, yerin 16 km altında, 5.1 büyüklüğünde depremlerin ardından twitter'ı da salladı. Son depremler nerede oldu? Bugün sabah Ege'de meydana gelen 4.1 şiddetli depremin ardından pek çok kişi yeni bir depremin olup olmayacağını merak etmeye başladı.Ege Denizi'nde son 7 saatte 3′ünün hacmi 4′ün üzerinde, Midilli Adası civarında 37 deprem kaydedildi. Sabah saatlerinde beş şiddetinde iki depremin peşinden saat 10.36′da 7,83 kilometre derinliğinde 4,1 büyüklüğünde deprem vuku buldu

 Türkiye sallanmaya devam ediyor. Yaklaşık olarak haftada 1 kere büyük artçıları olanbir deprem meydana geliyor. Sün gece saatlerinde meydana gelen deprem ise yine yürekleri ağızlara getirdi.
 
Ege Denizi Midilli adası açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir merkezi ve çevresinde hissedilen deprem vatandaşı sokağa döktü. Son aylarda ar arda meydana gelen depremelr ise yürekleri ağıza getirdi.
 
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Ulusal  Deprem İzleme Merkezi (UDİM) verilerine göre, saat 03.45'te merkez üssü Ege Denizi olan, 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.  
 
Yerin 12 kilometre derinliğinde kaydedilen ilk depremin ardından en büyüğü 3,0 olmak üzere üç deprem daha meydana geldi.  Deprem, İzmir kent merkezi ile ilçelerinde de hissedildi.

Bu haber toplam 7384 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim