• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 16 °C

Elif Şafak'tan Müezzinoğlu'nun tweetine cevap gecikmedi!

Elif Şafak'tan Müezzinoğlu'nun tweetine cevap gecikmedi!
SİİRTAJANS.COM-Elif Şafak'tan Müezzinoğlu'nun tweetine cevap gecikmedi!Elif Şafak'tan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun tweetine bomba yanıt geldi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun 'anneler, annelik kariyerinin dışında bir başka kariyeri merkeze almamalıdır' sözüne, Elif Şafak "'annelik' kariyer değildir" diye göndermede bulunaral tepkisini ortaya koydu.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun 'anneler, annelik kariyerinin dışında bir başka kariyeri merkeze almamalıdır' sözüne, Elif Şafak "'annelik' kariyer değildir" diye göndermede bulundu.

2015 yılının ilk bebeğini ziyaret için gittiği Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde"anneler, annelik kariyerinin dışında bir başka kariyeri merkeze almamalıdır" diye söyleyen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na Yazar Elif Şafak Twitter hasabından göndermede bulunarak  "Annelik 'kariyer' değildir.

 

Kadınların hangi kariyeri seçip nasıl yaşayacaklarına siyasetçiler değil bayanlar karar verir." diye tweetledi.

 

Bu haber toplam 3745 defa okunmuştur
Etiketler:
Yorumlar
adsız akıl
02 Ocak 2015 Cuma 00:26
00:26
örümcek beyinlilik ,,, yok ya beyinlilik ,,, yok lilik ... arkadaş anayı sadece üreyen canlı olarak görmek başka hangi zihniyette var bilemem. yeri gelir cennet anaların ayakları altında derler ama hanımları sadece o iş için bir araç olarak kullanırlar. zihniyet değişmedikçe çağdaş olmak bir yana gerçekten müslümanlığın temelini oluşturan bayan faktörünü ünutmak es geçmek görmemek bu mantıklı değil. övünürler kız çocuklarını diridiri gömerlerdi biz kurtardık diye ama ...
94.122.91.232
ali
01 Ocak 2015 Perşembe 23:53
23:53
mal mal kompleks
94.120.27.82
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim